Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

3-те подценени криптовалути наскоро започнаха да пробиват и да отскачат!

Биткойн се доближава до ключовия диапазон; Ето къде може да се приземи след пробив

Въпреки бичия тласък, цената на Биткойн продължава да остава в диапазона на договора. Токенът е претърпял лек ръст и се е установил в решаващ диапазон, който може да предизвика здравословен ръст, ако успее да достигне определено ниво. От друга страна, двата края на цената също са под натиск. Това може да принуди цената на Биткойн да остане в тесен диапазон, без да се тества нито едно ниво, избягвайки мечи намеса. След скорошното покачване, цената се премести във възходяща зона с потенциал да се покачи над $30 000 в краткосрочен план. От друга страна обаче, монетата изглежда повтаря предишни модели, което не е добре за биковете. Така че, докато цената е на път да скочи над $30 000, дълбока низходяща тенденция може да я завлече под ключовото ниво на подкрепа.

В момента цената изглежда е в средата на низходящ канал. Това също така показва, че коригиращата фаза може да е приключила, което може да предизвика увеличение на цената към съпротивление над разходите точно над нивото от $30 000. Очаква се биковете да отслабнат тук, принуждавайки цената да търгува странично около тези нива за известно време. При липса на нов натиск за купуване, цената в крайна сметка може да се сблъска с отхвърляне и да падне обратно към долната подкрепа на канала.

Това може да изглежда като дългосрочно мечи поведение, но в действителност тази разпродажба е много необходима за привличане на бикове, които могат да тласнат цените отвъд мечото влияние. Следователно, спад към $28 000 до $27 000 може да донесе ликвидността, необходима за предизвикване на силно рали. Това покачване може не само да помогне на цената да се върне до нивото от $30 000, но също така може да вдигне цената отвъд ключовата ценова зона около $30 400.

Като цяло, цената на Биткойн със сигурност е низходяща в краткосрочен план, но изглежда, че се подготвя за добър възход в дългосрочен план.

Chainlink (LINK): Решенията на Oracle в блокчейн екосистемата

Chainlink е пионер в областта на оракулите, който решава едно от ключовите предизвикателства на блокчейна. Като решение на оракул, Chainlink помага за улавяне на ключови данни от реалния свят за интелигентни договори. Правейки това, оракулната мрежа на Chainlink ще действа като мост между източниците на данни във веригата и извън нея.

Разгледайте най-добрите подценени криптовалути

Предвид силната си екосистема и полезност, Chainlink има огромен потенциал за растеж. Освен това, приемането на Chainlink в различни сектори в блокчейн екосистемата ще подпомогне нейния възход. Следователно, това ще бъде отличен избор за инвестиция през 2023 г.

Cardano (ADA): Подценен алткойн, готов да отскочи

Cardano (ADA) набира огромна популярност поради фокуса си върху скалируемостта, оперативната съвместимост и устойчивостта. От стартирането си Cardano се превърна в доминиращ играч в блокчейн екосистемата.

Нарастващата популярност на Cardano, отвъд ролята му в блокчейн пространството, го превърна в монета за гледане. Освен това Cardano остава една от най-подценените монети на крипто пазара. Следователно отскокът му ще бъде огромен, което прави Cardano отличен вариант за укрепване на портфолио.

Разработчикът на Hedera (HBAR) прави големи стъпки през Q3 на 2023 г

HBAR е бърза, сигурна и мащабируема блокчейн платформа, която може да се използва от различни фирми и организации. Споменаванията му в социалните медии се увеличиха значително през последните седмици, а цената му също се повиши стабилно.

Асоциацията Hashgraph, разработчиците на Hedera (HBAR) Hashgraph, наскоро инвестираха в WISe. Изкуство. WISe.ART, дъщерно дружество на WiseKey International, каза, че инвестицията ще улесни по-широкото приемане на Hedera (HBAR). Според Карлос Морейра (основател на WiseKey), WISe.ART ще си партнира с Hedera (HBAR) за издаване на токенизирани акции и ценни книжа, базирани на книга.

WISe.ART е платформа, базирана на технологията Hedera Hashgraph за сечене и търговия с незаменими токени (NFT). Hedera (HBAR) има възходящо начало до август 2023 г. поради нарастващата екосистема и активната инвеститорска общност, докато важната криптовалута е изправена пред низходяща траектория. Hedera (HBAR) се търгуваше за $0,05105 на 1 август; седмица по-късно токенът се повиши с 13,39%.

В крайна сметка все още има много неща, които не са включени, като конкретни възможности и конкретни решения.Тези неща често са извън обхвата на една статия.

Публикацията на Николай Кръстев: "3-те подценени криптовалути наскоро започнаха да пробиват и да отскачат!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!