Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

6 - та малка среща на върха за LNG: Насърчаване на растежа и иновациите в LNG индустрията

Милано, Италия – 25-26 октомври 2023 г

Шестата малка среща на високо равнище за LNG, престижно събитие, посветено на напредъка в иновациите и сътрудничеството в индустрията за LNG, е планирано да се проведе в Милано, Италия, на 25-26 октомври 2023 г. Тази дългоочаквана среща на върха ще събере глобални експерти, лидери в индустрията и ключови лица, вземащи решения, за да обсъдят най-новите технологични разработки, най-добрите практики и нововъзникващите тенденции в бързо разрастващия се малък мащаб LNG сектор.

Двудневната среща на върха ще включва провокиращи размисъл основни речи, ангажиращи панелни дискусии и интерактивни сесии, водени от известни професионалисти от различни аспекти на индустрията. Обхванатите теми ще варират от дребномащабна инфраструктура за LNG и транспортни решения до приемането на LNG като по-чист енергиен източник и потенциалното му въздействие върху околната среда.

Някои акценти от 6-ата малка среща на върха за LNG включват:

• Изчерпателен анализ на иновативни технологии и техните приложения в дребномащабния LNG сектор, като плаващи съоръжения за съхранение и регазификация (FSRU) и микромащабни инсталации за втечняване.

• Дискусия относно ролята на малкия LNG за посрещане на нарастващото глобално търсене на по-чисти енергийни източници и намаляване на емисиите на парникови газове.

KNN3 „WEB3 вдъхновява иновациите“ Резюме на събитието за среща във Виетнам: Увеличаване на потенциала на средните слоеве на данни в растежа на Web3 DApps

• Проучване на предизвикателствата и възможностите, свързани с развитието на инфраструктура за втечнен природен газ в малък мащаб, включително съхранение, транспортиране и разпространение.

• Възможности за работа в мрежа с лидери в индустрията, доставчици на технологии и заинтересовани страни, насърчаване на обмена на идеи и насърчаване на сътрудничество, което стимулира иновациите в малкия мащаб LNG сектора.

Шестата среща на високо равнище за втечнен природен газ в малък мащаб ще предостави несравнима платформа за професионалисти, изследователи и инвеститори, за да получат ценна представа за бъдещето на индустрията за втечнен природен газ в малък мащаб и ролята на технологията в оформянето на нейния растеж. Участниците ще имат възможност да се свържат със съмишленици и да създадат партньорства, които могат да прокарат бизнеса им напред.

За повече информация относно 6-тата среща на върха за втечнен природен газ в малък мащаб и за да се регистрирате за събитието, моля, посетете официалния уебсайт на срещата на www.wisdomevents.net/ss-lng.

За организаторите

Създадена през 2013 г., WISDOM е водещ организатор на бизнес събития на високо ниво, опериращ в енергийната и морската индустрия, с фокус върху срещи на върха, конференции, изложения и бизнес срещи лице в лице с изключително качество.

Нашите събития при закрити врати са ексклузивни за бизнес експерти от най-високо ниво, ръководители на C-ниво и политици, като по този начин излагат участниците на авангардни експертни знания и първокласни възможности за работа в мрежа.

Публикацията на Милчо Атанасов: "6 - та малка среща на върха за LNG: Насърчаване на растежа и иновациите в LNG индустрията" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!