Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Американските банки замразяват сметки без обяснение

Съобщава се, че няколко банки в САЩ блокират банковите сметки на клиенти, които използват банкови услуги за дейности, свързани с крипто и други подозрителни услуги.

Съединените американски щати (САЩ) са много голям пазар за крипто сектора, но в юрисдикцията на САЩ няма ясни правила и разпоредби за крипто сектора. Комисията за борсата на ценни книжа на САЩ (SEC) и Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) регулират крипто сектора от името на съществуващите традиционни финансови правила и разпоредби.

Наскоро CBS Лос Анджелис съобщи, че огромен брой американци не успяват да получат достъп до банковите си сметки, защото банките блокират сметките им поради връзката им с неволни подозрителни дейности.

В доклада се отбелязва, че когато човек се опита да влезе в спестовната си банкова сметка чрез приложението на банката, той не успя и когато посегна към клона на банката, те му казаха, че са блокирали сметката и сега той няма достъп през целия си живот спестявания.

Жертвата каза, че никога през живота си не е използвал банковата си сметка за прехвърляне на пари за какъвто и да е вид незаконни дейности и освен това банката отказва да предостави каквато и да е основна информация по този въпрос и в тази ситуация такива типове хора се сблъскват с проблеми в общ живот.

Доклад на Bank of America потвърди, че агенцията на ФБР докладва за близо 4% от банковите сметки, свързани със съмнителни финансови транзакции, така че банката да може лесно да блокира незаконните услуги, но отнема огромно време, за да разреши целия въпрос.

Не наливайте шампанското на американските крипто сметки – напредъкът в Конгреса струва скъпо

Крипто като решение

Тук банките не блокират клиентите за каквито и да било преки или непреки незаконни дейности, но също и цели за тяхното участие в транзакции, свързани с крипто.

Този месец няколко крипто потребители на Twitter съобщиха, че банковата им сметка е била замразена от банката, защото са я използвали за транзакции, свързани с крипто.

Някои привърженици на крипто казаха, че ситуацията все още е в здравословна фаза, но много лоша фаза със сигурност ще настъпи през следващите няколко години, след навлизането на цифровия долар (цифрова валута на Американската централна банка)

Поддръжниците на крипто казват, че е по-добре да се използва криптовалута и директно стейбълкойн като по-добро решение за плащане, тъй като те са напълно децентрализирани.

Прочетете също: Ripple (XRP) е на път да осигури одобрение на крипто лиценз в Обединеното кралство

Публикацията: "Американските банки замразяват сметки без обяснение" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Биткойн скочи със...
Биткойн скочи със 7% за 24 часа, тествайки критичното ниво на съпротива от $66 000

Биткойн пробива: скокове със 7% за 24 часа, тествайки ниво на съпротива от $66 000 В забележителен обрат на събитията Биткойнът (BTC) скочи...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) е изправен пред образуване на низходящ триъгълник

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред образуване на низходящ триъгълник на фона на пазарни опасения Shiba Inu (SHIB), виден токен в екосистемата...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Цената се покачва със 7,5%, очаква $74 000

Анализът на Биткойн предвижда следващата цел - 74 000 $, тъй като цената на BTC се опитва да задържи печалби от 7,5%. Биткойн (BTC) скочи до...

Знаково постижени...
Знаково постижение на MicroStrategy: Включване в MSCI World Index

Знаково включване на MicroStrategy в MSCI World Index: Прегръщане на възхода на криптовалутата MicroStrategy, известна с това, че държи...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!