Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на Shiba Inu (SHIB): Биковете се сблъскват с предизвикателства

Анализ на Shiba Inu...
Анализ на Shiba Inu (SHIB): Биковете се сблъскват с предизвикателства

Анализ на Shiba Inu (SHIB): Биковете са изправени пред препятствия на фона на смесени пазарни настроения

Shiba Inu (SHIB), известният мемекойн, стана свидетел на възраждане със забележим ръст от 20% от Първи май, компенсирайки част от загубите през април. Въпреки този неотдавнашен възходящ импулс, SHIB все още не е установил възходяща пазарна структура на графики с по-високи времеви рамки, което представлява предизвикателство за възходящите инвеститори.

Технически анализ и препятствия

На дневната графика инструментът за корекция на Фибоначи подчертава решаващото ценово ниво от $0,00000270, което служи като значително препятствие за SHIB. Това ниво съвпада с 50% корекция на Фибоначи и дневен мечи блок за поръчки (OB), потенциално действащ като значителна стена за продажба. Освен това съпротивлението на линията на тренда е под това ниво, което допълнително усложнява възстановяването на SHIB.

Докато индикатори като индекса на относителната сила (RSI) и паричния поток на Chaikin (CMF) показват неутрални показания, показващи слаб натиск при купуване и нисък приток на капитал, нивото от $0,00000270 също маркира деколтето на модел с двойно дъно, формация на бичи обрат.

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

За да получат предимство, биковете трябва успешно да преодолеят тези препятствия и решително да си върнат над $0,00000270. Ако успее, непосредствената цел за SHIB ще бъде около $0,000031. Въпреки това силно отхвърляне при двойната блокада може да накара SHIB да преразгледа нивото от $0,0000225.

Настроения на пазара и потенциални мечи залози

Докато неотдавнашното възстановяване на цената на SHIB беше придружено от положителни настроения, данните от Santiment показват потапяне в отрицателна територия, което предполага потенциални мечи залози срещу цената на SHIB. Освен това има леко покачване на натиска за продажба, както се вижда от намаляващия спад в показателя Supply on Exchanges, който проследява потока на SHIB към борсите.

Струва си да се отбележи, че удълженото възстановяване на Биткойн над $65 000 може да повлияе на ценовото действие на SHIB. Проследяването на представянето на BTC може да даде представа за следващия ход на SHIB, особено за преодоляване на съпротивлението на деколтето.

Заключение

В заключение, Shiba Inu е изправен пред значителни препятствия по пътя си към възстановяване, като ключовите нива на съпротива представляват предизвикателства за настроените инвеститори. Докато неотдавнашното покачване на цената сигнализира за оптимизъм, смесените пазарни настроения и потенциалните мечи залози добавят несигурност към перспективите на SHIB. Търговците се съветват да следят отблизо движенията на цените и динамиката на пазара, особено представянето на Биткойн, за да преценят бъдещата траектория на SHIB.

Публикацията на Николай Кръстев: "Анализ на Shiba Inu (SHIB): Биковете се сблъскват с предизвикателства" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!