Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цената на Биткойн: Скокът през уикенда предизвиква инвеститорски интерес

Анализ на цената на...
Анализ на цената на Биткойн: Скокът през уикенда предизвиква...

Анализ на цените на Биткойн: скокът през уикенда стимулира инвеститорския интерес, но техническите данни сочат потенциален спад

Неотдавнашният скок на Биткойн от 1,4% през уикенда предизвика вълна от интерес сред инвеститорите, предизвиквайки разгорещени дискусии относно ценовата траектория на Биткойн за предстоящата седмица.

При текущата си търговска позиция от $63 559, Биткойнът е доказателство за стабилна пазарна активност, като се гордее със страхотен обем на търговия от $17,73 милиарда и твърдо поддържа доминиращата си позиция с пазарна капитализация близо до $1,25 трилиона.

Прогноза за цената на Биткойн

Днес основната точка за Биткойн (BTC/USD) е $64 075, което служи като решаващ момент за търговците, който да наблюдават внимателно. Биткойн среща незабавна съпротива при $65 092. Ако текущият импулс се запази, следващите прагове на съпротива са $66 745 и $67 887.

Обратно, в посока надолу, Биткойн намира първоначалната си подкрепа на $62 754. По-нататъшно низходящо движение може да го накара да тества зони за подкрепа при $61,782 и $60,780, съответно.

Индексът на относителната сила (RSI) в момента възлиза на 43, което показва текущата позиция на Биткойн като нито свръхпокупен, нито свръхпродаден. Тази неутрална позиция може да означава липса на решителна инерция, което предполага пазар в търсене на посока.

Bitcoin ETF виждат изходящи потоци през февруари на фона на намаляващ инвеститорски интерес

Най-важното е, че 50-дневната експоненциална подвижна средна (EMA) се движи на $64 355, тясно подравнена с точката на въртене. Това позициониране подчертава ключов момент за пазара, което предполага потенциално значително развитие.

Технически анализ

В 4-часовата графика Биткойн наскоро проби под модела на низходящия триъгълник, значително развитие, като се има предвид предишната му роля като ниво на подкрепа около $64 000.

Тази техническа разбивка показва потенциал за по-нататъшни низходящи движения. Ако текущият импулс надолу се запази, Биткойн може да се насочи към нивото от $61 750, с възможност за увеличаване на загубите до $60 750.

Заключение

Техническият пазар за Биткойн в момента клони към низходяща перспектива, особено ако опорната точка от $64 075 бъде решително пробита. Такъв сценарий може да проправи пътя за допълнителни спадове към нивата на непосредствена подкрепа.

Обратно, решителен ход над тази критична точка може да инжектира по-бичи настроения на пазара, потенциално водещи до тест на горните бариери на съпротива.

Публикацията на Тодор Цонев: "Анализ на цената на Биткойн: Скокът през уикенда предизвиква инвеститорски интерес" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

SEC вероятно ще о...
SEC вероятно ще откаже Ethereum ETF

SEC вероятно ще откаже Ethereum ETFs: Последици и стратегии за емитентите Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е готова да отхвърли...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

Solana: Задълбоче...
Solana: Задълбочен анализ на последните пазарни движения

Навигиране в динамиката на цените на Solana: Дълбоко потапяне в последните пазарни тенденции През последните дни пазарът на криптовалути се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!