Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цената на Monero (XMR).

Анализ на цената на...
Анализ на цената на Monero (XMR).

Monero (XMR) Анализ на цените: Навигиране на съпротивата сред натиска за продажба

В последните сесии монетата Monero (XMR) се натъкна на предизвикателен сценарий, тъй като се бори с натиска на продажбите и се опитва да задържи печалби. Този анализ се задълбочава в текущата пазарна динамика, технически индикатори и потенциални нива на подкрепа и съпротива, хвърляйки светлина върху основния въпрос: Ще тества ли Monero отново $140?

Преглед на пазара:

Monero (XMR) наскоро стана свидетел на обръщане на тренда, преодолявайки възходящата тренд линия от $170, сигнализирайки за значителен натиск върху продажбите от горните ешелони на пазара. Въпреки положителните настроения на пазара, монетата се бореше да поддържа печалбите си, което доведе до подчертано отдръпване, което я накара да падне под значителни пълзящи средни.

Прайс екшън и зона за поддръжка:

Текущото ценово действие на XMR отразява преобладаващия натиск за продажба, като монетата тества повторно своята зона на подкрепа от $160. Това критично ниво служи като лакмус за ангажимента на купувачите да запазят позицията си на пазара. Въпреки това, агресивните продажби от върховете и появата на по-ниски ниски колебания разкриха забележим низходящ тренд. Ако тенденцията се запази, по-нататъшните спадове могат да насочат монетата Monero към границата от $140.

Към момента на писане XMR беше на цена от $157,10, преживявайки скромен спад в рамките на деня от 0,10%. Обемът на търговия, ключов показател, отразяващ пазарната активност, остана неутрален, но показа увеличение от 2,80% до $117,90 милиона. Двойката XMR/BTC беше отбелязана на 0,000298 BTC, а пазарната капитализация беше 5,81 милиарда долара. Анализаторите поддържат възходяща перспектива, като прогнозират, че цената на XMR може да надмине $15 в близко бъдеще и потенциално да достигне $20.

Анализ на дневните графики:

Проучването на дневните графики разкрива забележим пробив на нарастващия клин за XMR. В момента монетата се бори да запази позицията си над 200-дневната EMA на фона на нестабилно ценово действие. Техническите индикатори сигнализират за свежи къси попълнения, упражняващи натиск върху купувачите. Въпреки че се наблюдава отскок, потвърждението е от съществено значение за преодоляване на непосредственото препятствие при $160, което представлява огромно предизвикателство за биковете.

Monero (XMR) продължава ралито на фона на затварянето на LocalMonero

Кривата на индикатора за относителна сила (RSI) на дневните графики остава под средната линия в низходящия регион, сигнализирайки за положителна дивергенция. Освен това, индикаторът Moving Average Convergence Divergence (MACD) показва бичи кросоувър, което предполага натрупване на купувачи през нощната сесия.

Преглед на седмичните графики:

В седмичните класации Monero направи няколко опита да се освободи от диапазона над $180, но това начинание не се материализира. Монетата се движи близо до промяната на 200-дневната EMA, ключово ниво, което, ако бъде пробито, може да доведе до значителни последици за предстоящите сесии. Според нивата на Фибоначи, XMR проби зоната от 38,2%, но намери подкрепа в зоната от 23,6% в последните сесии.

Резюме:

Последните сесии станаха свидетели на Monero, изправен пред натиск от продажби и нарастващ пробив на клина. Въпреки това се появи отдръпване, което потенциално хваща в капан продавачите, които са запазили позициите си. 200-дневната EMA действа като решаващо ниво на промяна или прекъсване и нейното задържане може да предвещава промяна в преобладаващата тенденция в предстоящите сесии.

Технически нива:

Нива на поддръжка: $150 и $142

Нива на съпротива: $164 и $175

Заключение:

Докато Monero се движи през предизвикателна пазарна среда, търговците и инвеститорите трябва да следят отблизо ключови нива и технически индикатори за признаци на устойчиво обръщане на тенденцията. Взаимодействието между нивата на подкрепа и съпротива, съчетано с развиващите се пазарни настроения, вероятно ще определи бъдещата траектория на движението на цените на Monero.

Публикацията на Георги Шопов: "Анализ на цената на Monero (XMR)." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!