Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цените на SHIBA INU: Ще скочи ли SHIB над $0,00001?

Цената на Shiba Inu напоследък стана свидетел на забележителен скок, въпреки нарастващия FUD на крипто пазара. Смята се, че това увеличение е свързано с листването на Token LEASH на Shiba Inu Ecosystem на борсата за криптовалута без попечителство, StealthEX.

След 7 МАЙ надмина предишните си върхове, тъй като цената продължи да се покачва в продължение на почти два месеца, движена по възходящия клинов модел.

През последните дни цената на Shiba Inu се повиши значително, вероятно повлияна от листването на Token LEASH на Shiba Inu Ecosystem на борсата за криптовалута без попечителство StealthEX. По време на това рали купувачите успешно пробиха от тренд линията на съпротива на клиновия модел, което показва възходяща тенденция и потенциал за по-нататъшно възстановяване.

Цената на Shiba Inu демонстрира впечатляващ ръст в рамките на деня от 9,50%, показвайки стабилен пробив от горната тренд линия. Това благоприятно развитие дава на купувачите солидна основа за по-нататъшно възходящо движение. Ралито след пробива има потенциал да скочи с 26%, достигайки $0,00001200.

При скорошна положителна ценова тенденция SHIB успя да надмине както 50-дневната, така и 100-дневната EMA, отбелязвайки скромно, но значително постижение. Сега обаче монетата е изправена пред предизвикателно препятствие под формата на 200-дневната EMA, оценена на $0,00000990. Друга възходяща индикация е, че мем монетата наскоро се освободи от границите на възходяща триъгълна формация, която ограничаваше движението й от средата на юни.

Първото препятствие е на нивото от $0,000009750, последвано от голяма зона на съпротива между $0,000009900 и $0,00001000. Успешен пробив в този момент може да предизвика значителна възходяща тенденция в стойността на токена. Поддържането над $0,000010500 може да проправи пътя за впечатляващ ценови скок, потенциално достигащ до $0,000011200.

Анализ на цените на SHIB: Ще се задържат ли $0,00001 на фона на несигурността на пазара?

Ако SHIBA не може да преодолее бариерата от $0,000009900, може да се откаже. Основната подкрепа е $0,000009200. Падането под това може да засили натиска за продажба, тласкайки го до зоната на подкрепа от $0,000008800. В краткосрочен план цената може да достигне зоната на подкрепа от $0,000008500.

Според анализа на цените на Coingabbar, пазарната капитализация на този се очаква да бъде $5,545,161,446. 24-часовият обем на търговия с монетата е близо $454,722,097.

КЛЮЧОВИ НИВА:

НИВО НА СЪПРОТИВЛЕНИЕ: $0,000009750-$0,000010200

НИВО НА ПОДДРЪЖКА: $0,000009200-$0,000008800

Отказ от отговорност: Крипто не е регулирано и може да предложи значителни рискове. Възможно е да няма налични регулаторни средства за защита в случай на загуби в резултат на анализ на цените. В резултат на това, преди да се включи в транзакции, включващи крипто продукти, всеки инвеститор трябва да извърши задълбочено проучване или да потърси независим съвет.

$SHIB

Публикацията: "Анализ на цените на SHIBA INU: Ще скочи ли SHIB над $0,00001?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!