Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ръстът на цените на Shiba Inu предизвиква рали до $0,00001 сред рекорден процент на изгаряне - Анализ

Ръстът на цените на...
Ръстът на цените на Shiba Inu предизвиква рали до $0,00001 сред...

Цената на Shiba Inu скочи на фона на повишена скорост на изгаряне, крайъгълен камък от $0,00001 Eyes

Тъй като Биткойнът възвърна границата от $46 000, широко разпространена тенденция на възстановяване премина през пазара на криптовалута, издигайки Shiba Inu заедно с други водещи дигитални активи. Трябва да се отбележи, че на 5 февруари Shiba Inu претърпя възраждане от местното си ниво на подкрепа при $0,0000085, регистрирайки 6% възход, за да достигне текуща търговска цена от $0,0000093. Този скок наруши критична тренд линия на съпротива, която преди това ръководеше фазата на корекция на монетата, намеквайки за потенциална траектория на възстановяване.

Ключовият пробив на съпротивата кара ралито на SHIB към $0,00001:

Въпреки низходящото начало на 2024 г. Shiba Inu се сблъска с низходящ тренд, белязан от натиск от устойчива тренд линия. След своя връх от $0,00001195, SHIB претърпя спад от 30%, достигайки дъно на $0,00000827.

Промяната в пазарните настроения обаче подхрани значително възстановяване на Shiba Inu, пробивайки над критичната тренд линия на съпротива и сигнализирайки за потенциална промяна в пазарната динамика.

Този пробив, подкрепен от възходящи формации на свещи, отразява нарастващия оптимизъм на инвеститорите за по-нататъшно движение нагоре. С непокътната текуща възходяща траектория, цената на SHIB може да се насочи към $0,00000986 и потенциално да се стреми към $0,0000105, което представлява потенциално увеличение от 12%.

Повишената скорост на изгаряне засилва възходящото настроение:

Ръстът на цените на Ethereum предизвиква надежда на инвеститорите

Скорошни данни от Shibburn, платформа, проследяваща дейностите по изгаряне на SHIB токени, показват забележителен скок от 127,41% в изгарянето на SHIB, с изумителни 21 милиона SHIB токени, унищожени през последните 24 часа. Този скок в активността на изгаряне не само допринася за намаляване на общото предлагане на SHIB, но също така стимулира търсенето в общността.

Потенциални нива на оттегляне и подкрепа:

В случай на борба за поддържане на възходящия импулс, Shiba Inu може да претърпи отдръпване, потенциално връщайки се с 6,5% към значително ниво на подкрепа от $0,0000085. Тази линия за поддръжка, активна от почти четири месеца, може да послужи като завладяваща възможност за закупуване за търговци, които търсят входни точки на по-ниски нива. Докато тази решаваща подкрепа остане ненарушена, цената на Shiba Inu вероятно ще намери стабилност срещу значителен низходящ натиск.

Преглед на техническите индикатори:

Лентите на Болинджър показват изместване надолу в горната граница, което предполага продължаващо режийно предлагане. Междувременно средният насочен индекс (ADX) показва намаляващ наклон от 23%, което показва отслабване на мечия импулс.

Заключение:

С повишена активност на изгаряне, предизвикваща възходящи настроения и пробиване на ключови нива на съпротива, ценовата траектория на Shiba Inu изглежда оптимистична, с потенциални цели, определени на $0,00001. Въпреки това търговците трябва да останат бдителни за потенциални оттегляния и да използват нивата на подкрепа за стратегически входни точки, като същевременно следят отблизо техническите индикатори за по-нататъшна представа за динамиката на пазара.

Публикацията на Николай Кръстев: "Ръстът на цените на Shiba Inu предизвиква рали до $0,00001 сред рекорден процент на изгаряне - Анализ" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!