Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Анализатор предполага, че Ethereum може да достигне нови годишни върхове

Анализатор предполага,...
Анализатор предполага, че Ethereum може да достигне нови годишни...

Анализатор на Ethereum Али Мартинез прогнозира нови годишни върхове след ключов пробив на съпротивата

Известният анализатор и търговец на криптовалути Али Мартинез, известен като @ali_charts в приложението X, споделя прозрения за потенциалните бъдещи ходове на Ethereum след пробиване на значително ниво на съпротива. Скорошният скок на Ethereum, предизвикан от пробиване на съпротивата между $1982 и $2044, привлече вниманието на Мартинез, който предполага, че това постижение, съчетано с масивна подкрепа и минимална съпротива, може да проправи пътя на Ethereum да достигне нови годишни върхове.

Пробив на ключовата съпротива

Ethereum успешно преодоля критична зона на съпротива между $1,982 и $2,044, ниво, при което близо 1,7 милиона портфейла натрупаха 38,7 милиона ETH, което се равнява на приблизително $81,49 милиарда към момента на отчитане. Мартинес се позовава на диаграма, предоставена от IntoTheBlock, за да илюстрира значителната подкрепа, която Ethereum има под себе си.

Оптимистична перспектива за Ethereum

Със значителна подкрепа и минимална съпротива напред, Мартинез изразява оптимизъм относно потенциалната траектория на Ethereum. Той предполага, че ако Ethereum успее да задържи сегашната си позиция, това може да „проправи пътя за ETH да достигне нови годишни върхове“. Прогнозата на анализатора се основава на наблюдаваната пазарна динамика и последиците от последните движения на цените на Ethereum.

Топ анализатор, който прогнозира дъното на биткойн за 2022 г., казва, че BTC ще достигне нови върхове за тази година

Изображение: Оптимистичната перспектива на Ali Martinez за Ethereum и потенциала за нови годишни върхове.< /p>

Забележителният скок от 10% на Ethereum

През последните два дни Ethereum претърпя впечатляващ скок от 10%, изкачвайки се от $1933 до местен връх от $2127. Това значително увеличение се дължи на скока на цената на Ethereum между сряда и четвъртък, по време на който той добави 8,08% към стойността си, достигайки $2088. Положителният импулс е в съответствие с по-широкия пазар на криптовалута, като биткойнът също претърпя внезапен скок от 8% през същия период.

Влиянието на биткойн върху Ethereum

Скокът в цената на Ethereum последва отблизо растежа на Bitcoin, който отбеляза значително увеличение от над 8% в рамките на същия двудневен период. В момента биткойнът се търгува на $37 909, след като за кратко надхвърли нивото от $38 000 по-рано. Съобщава се, че ралито на биткойн е предизвикано от новината за успешното избиране на про-биткойн президент в Аржентина, крайнодесния либертарианец Хавиер Милей.

Докато Ethereum пробива ключови нива на съпротива, Али Мартинез предоставя оптимистична перспектива за криптовалутата, предвиждайки потенциала за нови годишни върхове. Комбинацията от масивна подкрепа от значителен брой портфейли и минимална съпротива напред допринася за положителното настроение на Мартинез. Неотдавнашният забележителен скок от 10% на Ethereum е в съответствие с по-широката пазарна динамика, като влиянието на биткойн също играе роля във възходящия импулс. Търговците и инвеститорите сега следят отблизо представянето на Ethereum, за да преценят дали настоящата инерция наистина ще доведе до устойчиво възходящо движение и нови годишни върхове. Очаквайте по-нататъшно развитие на пазара на Ethereum.


Свързани новини

Още новини с автор : Роберт Петров

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове