Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализиране на Shiba Inu (SHIB): Разбиране на динамиката на пазара

Анализиране на Shiba...
Анализиране на Shiba Inu (SHIB): Разбиране на динамиката на пазара

Анализ на Shiba Inu (SHIB): Оценка на показатели и потенциални ценови движения

На 5 май 90-дневната средна възраст на монетите (MCA) за Shiba Inu (SHIB) претърпя внезапно увеличение, сигнализирайки забележима промяна в пазарния пазар. MCA, показателен за средната възраст на всички токени в блокчейн, играе решаваща роля за разбирането на пазарната динамика и потенциалните движения на цените.

Старите трейдъри напускат

В исторически план ниският MCA предполага, че повече монети се оттеглят в портфейлите, което показва нежелание сред притежателите да продават. Това настроение обикновено смекчава цената на токена от сериозни спадове в краткосрочен план. Обратно, скокове в MCA, като наблюдаваните при Shiba Inu, предполагат, че по-стари монети се прехвърлят, често към борси. Този приток на стари монети към борсите може потенциално да предшества спад в цената на токена.

Прогноза за цените на Shiba Inu

В момента SHIB се търгува на $0,000024, което отразява спад от 8,22% през последните 30 дни. Ако MCA продължи възходящата си траектория, има вероятност стойността на SHIB да падне под сегашното ниво.

Въпреки това, друг разглеждан показател е социалното господство. Според най-новите данни социалното господство на Shiba Inu се е повишило до 1,2, което показва засилени дискусии относно проекта спрямо други в топ 100. Въпреки че увеличаването на социалното господство може първоначално да бъде положително за ценовото действие, прекомерните нива могат да сигнализират за прегряване, потенциално водещо до спад на цената. При такъв сценарий SHIB потенциално може да спадне с около 20% до $0,000019.

Волатилност и ценови диапазон

Анализът на данните във веригата разкрива спад в променливостта на SHIB до 0,15, което предполага намалени колебания на цените в близко бъдеще. В резултат на това очакванията за рали до $0,000030 може да се наложи да бъдат смекчени. Вместо това ценовият диапазон на SHIB в краткосрочен план може да варира между $0,000019 и $0,000023.

Нетен обем на потока на борсите: балансиращ акт

Данните от Glassnode показват отрицателен обем на Exchange Netflow от -86,58 милиарда за SHIB, което предполага, че повече токени се теглят от борсите, отколкото се депозират. Ако тази тенденция се запази, тя потенциално може да стабилизира цената на SHIB и да смекчи значителна корекция. Въпреки това, обръщане към положителен нетни поток може да потвърди прогнозирания спад.

Заключение

Тъй като пазарната динамика около Shiba Inu продължава да се развива, наблюдението на ключови показатели като MCA, социално господство, волатилност и обем на обменния нетен поток е от решаващо значение за инвеститорите. Тези прозрения предоставят ценни улики за потенциалните движения на цените и пазарните настроения, което дава възможност за информирано вземане на решения при навигиране в нестабилния пазар на криптовалутите.

Публикацията на Георги Минев: "Анализиране на Shiba Inu (SHIB): Разбиране на динамиката на пазара" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!