Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Arkham Intel Exchange Greenlights награда от $5K за Do Kwon и Terra Wallet Intel

Ключови точки:

  • Arkham Intel Exchange разкрива доказателства за портфейли, притежавани от Do Kwon от Terraform Labs, събрани от анонимен детектив във веригата и @ErgoBTC, отключвайки ценна информация за вътрешната работа на Terraform Labs.

  • Очакваната с нетърпение новина обещава да подобри безопасността и прозрачността на крипто пространството, предлагайки безценен ресурс както за изследователи, анализатори, така и за ентусиасти.

  • Наградата от $5000 за важна информация, водеща до идентифицирането на портфейли, свързани с Do Kwon и Terraform Labs, привлече детективи и крипто ентусиасти, насърчавайки управляван от общността, децентрализиран подход към крипто интелигентността.

Arkham Intel Exchange с гордост обяви първото си одобрено представяне: съкровищница от доказателства, хвърлящи светлина върху портфейлите, притежавани от Do Kwon, далновидният ум зад Terraform Labs.

Изпратените констатации бяха щателно компилирани от анонимен детектив във веригата, чиито детективски умения бяха признати и възнаградени от Arkham Intel Exchange, заедно с известния крипто експерт @ErgoBTC.

Arkham Intel Exchange вече има първото одобрено подаване: нови доказателства за портфейли, притежавани от Do Kwon / Terraform Labs. Анонимен детектив във веригата и @ErgoBTC бяха успешните ловци на глави. Новите етикети са достъпни за проследяване от всички тук: https://t.co/GT9dCGU5q6 pic.twitter.com/0QruCFQ4OS

— Arkham (@ArkhamIntel) 24 юли 2023 г

Очакваната с нетърпение новина развълнува крипто света, тъй като успешното откритие на ловците на глави обещава да отключи ценни прозрения за вътрешната работа на Terraform Labs и нейния основател До Куон. С новите доказателства, които вече са публично достъпни, потребителите и ентусиастите могат да следят отблизо движенията и дейностите, свързани с тези портфейли, чрез платформата Arkham Intel Exchange.

Arkham Intel Exchange преди това е издала награда от $5000 за всяка важна информация, водеща до идентифицирането на портфейли, свързани с Do Kwon и Terraform Labs. Наградата, предназначена да насърчи участието и сътрудничеството на общността, привлече вниманието на много детективи и крипто ентусиасти, които искат да допринесат за растежа и сигурността на блокчейн екосистемата.

Arkham Intel Exchange одобрява награда от $5K за информация за портфейлите Do Kwon и Terra

След строги процеси на проверка и проверка, анонимният детектив във веригата и @ErgoBTC се оказаха победители, демонстрирайки изключителната си компетентност в навигирането в сложността на блокчейн пейзажа. Тяхната всеотдайност и опит бяха възхвалявани от Arkham Intel Exchange, която похвали техния ангажимент за подобряване на безопасността и прозрачността на крипто пространството.

Разширени етикети за активността на адреса на LFG BTC след изтичане със средства, предназначени за защита на UST depeg, са добавени към Arkham като част от тяхната програма за награди. Подробности и допълнителен цвят на приписването са предоставени по-долу. https://t.co/RzEqz4jj01

— ∴прославен счетоводител∴ (@ErgoBTC) 24 юли 2023 г.

С новите етикети за идентифицираните портфейли, които вече са достъпни за всички потребители, Arkham Intel Exchange прави още една стъпка към насърчаване на управляван от общността децентрализиран подход към крипто интелигентността. Разделът Explorer на платформата предоставя удобен за потребителя интерфейс, позволяващ на всеки да има достъп и да изследва сложните детайли на портфейлите и транзакциите на Terraform Labs в реално време.

Разкритието на портфейлите на Do Kwon и Terraform Labs не само добавя още една глава към нарастващия обем от знания около блокчейн индустрията, но също така предлага безценен ресурс за изследователи, анализатори и ентусиасти. Прозрачността и откритостта, насърчавани от Arkham Intel Exchange, не само защитават целостта на крипто света, но също така насърчават отчетността и отговорните практики в рамките на екосистемата.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Информацията на този уебсайт се предоставя като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме ви да направите свое собствено проучване, преди да инвестирате.

Прочетете още...

24 Crypto News

Публикацията на Сребрин Петров: "Arkham Intel Exchange Greenlights награда от $5K за Do Kwon и Terra Wallet Intel" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!