Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Arkham Intel Exchange получи първото си одобрение за портфейли, принадлежащи на Terra и Do Kwon

Coinspeaker Arkham Intel Exchange има първото си одобрение за портфейли, принадлежащи на Terra и Do Kwon

В понеделник, 24 юли, Arkham Intel Exchange, платформа, насочена към „деанонимизиране на блокчейна“, прие първото подаване на информация за адреси на портфейли, свързани с Terraform Labs и нейния съосновател До Куон.

В скорошно съобщение от 24 юли Arkham Intel Exchange разкри, че е получила подаване от двама „следители във веригата“. В резултат на това платформата ги възнагради с награда от 9 519,2625 Arkham (ARKM), което е приблизително $5 000 според текущата стойност. Съобщението гласи:

„Arkham Intel Exchange вече има първото одобрено подаване: нови доказателства за портфейли, притежавани от Do Kwon / Terraform Labs. Анонимен детектив във веригата и @ErgoBTC бяха успешните ловци на глави.”

Подаването включваше доказателства за портфейли, притежавани от Kwon и Terra. Ergo, един от детективите, свързани с OXT Research, заяви, че тази информация може потенциално да противоречи на публичните изявления от Terra относно притежаването само на един портфейл на Luna Foundation Guard, който има 313 Биткойна като резерви.

Представен по-рано този месец на 10 юли, Arkham получи критики от различни членове на крипто общността, които го разглеждат като нищо повече от прославена услуга за доносничество. Компанията позволява на потребителите да предлагат премии за информация относно блокчейн транзакции. Тези премии по-късно стават публични 90 дни след одобрението на Arkham. В резултат на това всяка информация относно адресите на портфейла Kwon и Terra може да бъде достъпна около края на октомври.

Arkham Intel Exchange Greenlights награда от $5K за Do Kwon и Terra Wallet Intel

Развитие в Terra Case

Terra се сблъска със значителни противоречия по време на срива на крипто пазара през 2022 г., когато неговият алгоритмичен стейбълкойн, TerraClassicUSD (USTC), се отклони от фиксирането си към щатския долар. Местонахождението на Kwon остава неизвестно от май 2022 г. до март 2023 г., когато той е арестуван и по-късно осъден на четири месеца затвор в Черна гора за използване на фалшиви документи за пътуване.

В Южна Корея лица, свързани с Terra, в момента са разследвани от местните власти във връзка с обмена. Съобщава се, че съоснователят Shin Hyun-seong, известен също като Daniel Shin, е имал първото си изслушване през юли по обвинения, свързани с предполагаемо получаване на незаконни печалби от продажбата на токени LUNA.

Според твърденията Даниел Шин, съосновател на Terraform Labs заедно с До Куон, е продал токени LUNA на стойност приблизително $118 милиона преди срива на токена през май 2022 г. Шин е изправен пред обвинения, че е използвал подобни стратегии за печалба от инвеститорски фондове в Chai Corporation, финтех компания, която той основава след напускане на Terraform Labs.

Защитата на Шин отрече, че той е „продал Луна на високо ниво и е реализирал печалби или че е направил печалби чрез други незаконни методи“.

следващия

Arkham Intel Exchange получи първото си одобрение за портфейли, принадлежащи на Terra и Do Kwon

Публикацията: "Arkham Intel Exchange получи първото си одобрение за портфейли, принадлежащи на Terra и Do Kwon" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!