Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Безпрецедентна целева цена от $20 милиона за BTC до 2029 г

Безпрецедентна целева...
Безпрецедентна целева цена от $20 милиона за BTC до 2029 г

Изпълнителният директор на Биткойн компания предвижда безпрецедентна цел от $20 милиона за BTC

Rip VanWinkle, генерален мениджър на Биткойн фирмата Swan, разбуни общността на криптовалутите със своята смела прогноза относно бъдещата траектория на цената на Биткойн.

По време на скорошно обръщение VanWinkle, който служи като управляващ директор в Биткойн компанията Swan, се задълбочи в потенциалния път на цената на BTC на фона на продължаващите и предстоящите възходящи цикли. Позовавайки се на прогнози на експерти от индустрията като Самсън Моу и Фред Крюгер, които са предвидили цел от $1 милион за BTC през този цикъл, VanWinkle твърди, че подобни прогнози може да не са толкова пресилени, колкото изглеждат.

VanWinkle възприе дългосрочна перспектива, анализирайки цената на Биткойн за период от десет години, използвайки седмични свещници, за да разпознае тенденциите. Той подчерта последователната възходяща траектория на Биткойн от 2013 г. насам, капсулирана в дългосрочен канал. Според него всички движения на цените от 2013 г. насам са останали в границите на този канал, подчертавайки устойчивостта на пазарната динамика на Биткойн.

Основният въпрос, който той постави, беше относно потенциалната ескалация на цените, ако Биткойн продължи тенденцията си към горната граница на дългосрочния канал, модел, наблюдаван след всяко събитие за преполовяване. Правейки паралели с предишни пазарни цикли, VanWinkle предложи потенциални ценови нива въз основа на текущата траектория на тенденцията.

Той насочи вниманието към забележителния 100-кратен скок на стойността на Биткойн по време на този цикъл и спекулира, че нарушаването на горната граница на канала може да означава 40-кратен скок на цената до зимата на 2025 г.

Потенциалът на Биткойн: Анализатор прогнозира целева цена от $4,8 милиона

Освен това VanWinkle се позова на пиковите стойности на Биткойн по време на бичите 2013 и 2017 г. Въпреки че признава съкратеното рали през 2021 г., той прогнозира, че компенсирането на това може да доведе до достигане на BTC до 2 милиона долара за монета до есента-зимата на 2025 г. и надхвърляне на 20 милиона долара за монета до 2029 г., сценарий, който според него е възможно, въпреки че е неочакван от много.

Обръщайки се към преобладаващите прогнози за Биткойн, достигащ $100 000 до $200 000, VanWinkle ги контекстуализира в рамките на дългосрочната тенденция, предполагайки, че предполагат продължаващо пълзене по долната граница на канала, въпреки значителните притоци от спот ETF.

VanWinkle изрази изненада от бързото усвояване на предлагането на Биткойн и спекулира с потенциалното му въздействие върху цените, като дори средната точка на канала сочи към ценови диапазон от $700 000 този цикъл.

В заключение VanWinkle потвърди правдоподобността на своите прогнози, цитирайки макроикономическия пейзаж, характеризиращ се с геополитическо напрежение и неизбежна парична експанзия. Той подчерта вероятността Bitcoin да се насочи по-дълбоко в установения канал.

Дръзката прогноза на VanWinkle за целева цена от 20 милиона долара за Биткойн теоретично би повишила общата пазарна капитализация на криптовалутата до 400 трилиона долара, надминавайки глобалния брутен вътрешен продукт (БВП) от 105 трилиона долара. Въпреки че тази цел може да изглежда амбициозна, VanWinkle поддържа, че като се има предвид преобладаващата пазарна динамика, подобен сценарий остава в сферата на възможността.

Публикацията на Николай Кръстев: "Безпрецедентна целева цена от $20 милиона за BTC до 2029 г" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!