Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance изгаря 4,17 милиарда LUNC, актуализация на цената и изгарянето на общността

Binance изгаря 4,17...
Binance изгаря 4,17 милиарда LUNC, актуализация на цената и...

Binance изгаря 4,17 милиарда токена Terra Luna Classic (LUNC) в 20-та партида от механизъм за изгаряне

В значителен ход, Binance, най-голямата борса за криптовалута в света, изгори впечатляващите 4,17 милиарда Terra Luna Classic (LUNC) токени като част от своята 20-та партида от механизма за изгаряне на LUNC. Това последно изгаряне довежда общия LUNC, изгорен от Binance, до над 56 милиарда, докато общността Terra Luna Classic колективно е изгорила близо 110 милиарда токена.

Ангажиментът на Binance към общността Terra Luna Classic

Отдадеността на Binance на общността Terra Luna Classic остава силна, както се вижда от постоянното месечно изгаряне на LUNC токени на борсата. При последното изгаряне, което се случи на 1 април, Binance изпрати 4 милиарда LUNC токени на адреса на изгаряне, както се потвърждава от подробностите за транзакцията.

По-специално, 20-ата партида от механизма за изгаряне на LUNC видя, че Binance изгори над 350 милиона от такси за търговия, събрани между 29 февруари и 30 март. Това довежда общия LUNC, изгорен от Binance от такси за търговия на LUNC двойки за спот и маржин търговия, до близо 56 милиарда.

Под ръководството на новия главен изпълнителен директор Ричард Тенг, Binance продължава да спазва ангажимента, поет от бившия главен изпълнителен директор Changpeng Zhao към общността Terra Luna Classic. Само през март Binance изгори 2,21 милиарда LUNC токена, демонстрирайки продължаващата подкрепа на борсата за екосистемата.

Въздействие върху цените на LUNC и USTC

След новината за изгарянето на 4 милиарда LUNC от Binance, както цените на LUNC, така и на USTC претърпяха отскок. Цената на LUNC отбеляза ръст от 1% от нивото на подкрепа, въпреки че остава надолу с 1% през последните 24 часа, като в момента се търгува на $0,000152. 24-часовият диапазон на търговия за LUNC е между $0,000150 и $0,000161.

Интересното е, че въпреки колебанията в цените, обемът на търговия с LUNC е нараснал с 95% през последните 24 часа, което показва повишен интерес сред търговците. Данните за фючърсите на LUNC обаче предполагат текуща липса на търговска активност сред търговците на деривати.

Общността Terra Classic изгаря $1,1 милиарда LUNC

USTC, друг токен в екосистемата Terra Classic, отбеляза спад от 2% през последните 24 часа, като текущата му цена е $0,0276. 24-часовият диапазон на търговия за USTC е между $0,0270 и $0,0289. Подобно на LUNC, обемът на търговия на USTC също отбеляза впечатляващо увеличение от 80% през последните 24 часа.

Усилия на общността за изгаряне и дневна скорост на изгаряне

В допълнение към усилията на Binance, общността Terra Luna Classic участва активно в изгарянето на LUNC токени. Към днешна дата общността колективно е изгорила близо 110 милиарда LUNC, демонстрирайки силната подкрепа и вярата в бъдещето на екосистемата.

Заслужава да се отбележи, че дневната скорост на изгаряне е намаляла в сравнение с предходните месеци, главно поради увеличението на цената на LUNC. Това обаче не е попречило на ангажимента на общността да намали предлагането на токена и потенциално да повиши стойността му в дългосрочен план.

Бъдещето на Terra Luna Classic

Тъй като Binance продължава да изгаря LUNC токени ежемесечно и общността остава посветена на каузата, бъдещето на екосистемата Terra Luna Classic изглежда обещаващо. Постоянните изгаряния, съчетани с подкрепата от големи борси като Binance, имат потенциала да стимулират по-голямо приемане и интерес към екосистемата.

Инвеститорите и търговците следят отблизо развитието около LUNC и USTC, тъй като цените на токените показаха устойчивост на фона на нестабилността на пазара. Скорошното възстановяване на цените след изгарянето на Binance е доказателство за положителното настроение на пазара към екосистемата.

Продължавайки напред, общността Terra Luna Classic вероятно ще продължи усилията си за намаляване на предлагането на токени чрез изгаряния, като същевременно се фокусира върху развитието и растежа на екосистемата. Тъй като се появяват повече партньорства и случаи на употреба, търсенето на LUNC и USTC може да се увеличи, което потенциално води до по-нататъшно поскъпване.

В заключение, 20-ата партида на Binance от механизма за изгаряне на LUNC, която видя изгорени 4,17 милиарда токена, е важен крайъгълен камък за екосистемата Terra Luna Classic. С общия LUNC, изгорен от Binance, надвишаващ 56 милиарда и изгарянето на общността, достигащо близо 110 милиарда, бъдещето изглежда обещаващо.

Публикацията на Роберт Петров: "Binance изгаря 4,17 милиарда LUNC, актуализация на цената и изгарянето на общността" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!