Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн

Размерът на баланса на Фед се е свил до $8,362 трилиона, близо до нивото преди SVB от $8,339 трилиона. Намаляването на размера на баланса на Фед показва, че те постепенно намаляват намесата си на финансовите пазари. Това може да бъде постепенно възстановяване на нормалното функциониране на икономиката и позволяване на пазара да функционира в по-либерална среда.

Свиващият се баланс означава, че Фед е намалил мащаба на закупуването на облигации и други финансови активи, което може да окаже известно влияние върху пазара. Тази политика за намаляване на баланса може да причини някои колебания и корекции на пазара и инвеститорите трябва да обърнат голямо внимание на динамиката на пазара. В допълнение, ходът за свиване на баланса може да е свързан с опасенията на Фед относно инфлацията. Тъй като икономиката се възстановява и инфлационният натиск се увеличава, Фед може да иска да държи инфлационните рискове под контрол, като постепенно намалява своя баланс.

За валутния пазар намаляването на баланса на Фед може да окаже известно влияние върху пазарните настроения. От една страна, свиването на баланса може да увеличи апетита за риск на пазара, подтиквайки инвеститорите да насочват средства към рискови активи, като криптовалутния пазар.

Размерът на активите на ProShares Bitcoin Strategy Futures ETF отново надхвърли 1 милиард долара и постави най-големия седмичен приток на средства тази година. Това показва, че все повече и повече инвеститори се интересуват от Биткойн фючърсни борсово търгувани фондове. Това развитие отразява нарастващата зрялост на пазара на криптовалута и повишеното търсене на инвестиционни средства за Биткойн.

ETF привлече огромни притоци през последната седмица, което може да е свързано с покачването на цената на Биткойн. Инвеститорите може да пожелаят да участват на пазара на Биткойни за потенциални печалби, като инвестират в ProShares Bitcoin Strategy Futures ETF. В допълнение, докладът също така посочи, че тенденцията на ProShares Bitcoin Strategy Futures ETF е почти в съответствие с Биткойн. Това означава, че представянето на ETF е тясно свързано с цената на Биткойн и инвеститорите могат индиректно да участват на пазара на Биткойн чрез ETF, без директно да купуват и държат действителни Биткойни. Поради високата волатилност на Биткойн, ProShares Bitcoin Strategy Futures ETF може да се хареса на инвеститори, които искат да получат достъп до Биткойн чрез пазара на фючърси, но се чувстват неудобно да търгуват директно с Биткойн. Този начин на индиректно участие може да осигури известно удобство и гъвкавост.

Няколко крипто проекта ще отключат токени тази седмица с обща стойност над $38 милиона. Сред тях, Yield Guild Games (YGG) ще отключи около $1,34 милиона в токени, което представлява 0,804% от общото предлагане. 1 инч (1INCH) ще отключи приблизително $21 122 в токени, което е 0,004% от общото предлагане. SingularityNET (AGIX) ще отключи приблизително $2,46 милиона в токени, или 0,506% от общото предлагане. Galxe (GAL) ще отключи приблизително $800 000 в токени, представляващи 0,293% от общото предлагане. Най-вече Optimism (OP) ще отключи токени на стойност над $32 милиона, което представлява 0,562% от общото предлагане. Освен това Acala (ACA) ще отключи токени на стойност приблизително $1,32 милиона, което представлява 2,743% от общото предлагане.

Препоръчително ли е да купувате Биткойн, когато цената му е толкова висока? Колко може да нарасне Биткойн в бъдеще? Коя цена на Биткойн е подходяща за Stud?

За Yield Guild Games (YGG) и 1inch (1INCH) броят на отключените токени е относително малък и може да има ограничено въздействие върху пазара. Въпреки това събитията за отключване на тези проекти все още заслужават внимание, тъй като те могат да окажат известно влияние върху развитието на проекта и доверието на участниците на пазара.

Отключените токени на SingularityNET (AGIX) са по-големи, на стойност около $2,46 милиона, или 0,506% от общото предлагане. Това може да причини известна нестабилност на пазара.

Отключените токени на Galxe (GAL) са относително малки и може да имат по-малко влияние върху пазара. Въпреки това, като нововъзникващ проект, събитието за отключване може да предизвика пазарни дискусии и оценки за бъдещото развитие на проекта.

Най-забележителното е събитието за отключване на Optimism (OP), което ще освободи приблизително $32 милиона в токени, или 0,562% от общото предлагане. Това масивно отключване може да окаже значително влияние върху цената и пазара на Optimism.

Acala (ACA) ще отключи приблизително $1,32 милиона в токени, или 2,743% от общото предлагане. Това съотношение е сравнително високо и може да причини големи колебания в цената и пазара на Acala. Трябва да се обърне внимание на реакцията на пазара и развитието и приемането на проекта Acala.

BTC: Сега е на 5-дневната пълзяща средна. Тъй като RSI е свръхпокупен, има нужда от сътресения, за да поправи техническия индикатор за свръхпокупен RSI. През следващите около 20 дни може да има обвързана с диапазона тенденция и все още има надежда да атакуваме около 31800 в близко бъдеще; силна подкрепа: около 29900;

ETH: Сега е на 5-дневната пълзяща средна, а дългата горна сянка беше затворена преди няколко дни, което показва, че има известен натиск за продажба отгоре. През следващите около 15 дни може да има обвързана с диапазон тенденция. По време на шоковия период има надежда за малък нов връх до около 1952; силна подкрепа около 1865;

Публикацията на Сребрин Петров: "Биткойн" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!