Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BlackFort Exchange Network обявява BXN Airdrop кампания

BlackFort Exchange...
BlackFort Exchange Network обявява BXN Airdrop кампания

BlackFort Exchange Network обявява BXN Airdrop кампания при наближаването на старта

Известният блокчейн стартъп BlackFort Exchange Network (BXN), в усилията си да предостави на потребителите рядка възможност да придобият BXN токени без усилие, обяви планове за стартиране на airdrop кампания.

Този ход отразява подготовката на проекта, тъй като очаква предстоящото издание на BlackFort Wallet 2.0. Въпреки че е нов проект, BXN вече прави вълни със своята несравнима надеждност, светкавична производителност на транзакции и рентабилни решения за потребителите.

Като част от своята airdrop кампания, проектът също така въведе иновативна система за препращане. Тази реферална система предлага щедро възнаграждение на тези, които въвеждат нови участници в екосистемата на BXN.

BXN се стреми да стимулира масовото приемане на токенизация

Известен със способността си да улеснява бързото и рентабилно управление на интелигентни договори, захранвано от ликвидна и надеждна монета, BXN има желание да осигури токенизация, ликвидност и бързо изпълнение чрез своята BlackFort Exchange Network DEX, естествено децентрализирано приложение (dApp).

По-специално, собственият блокчейн на BXN позволява на потребителите без усилие да добавят своите токени, предлагайки бърз и рентабилен начин за уреждане на интелигентно управление на договори. Това, задвижвано от ликвидна и надеждна монета, позиционира BXN като блокчейн за основно приемане в различни класове активи и физически обекти от реалния свят.

Automata Network обявява поддръжка за Sui Network на 1RPC, ускоряване на сигурността и поверителността за...

Подкрепен от съвместимост с Ethereum Virtual Machine (EVM), блокчейнът на BXN се интегрира безпроблемно с екосистемата на Ethereum, позволявайки на разработчиците да използват съществуващите инструменти и инфраструктура, докато се наслаждават на подобрената скорост и скалируемост на BXN. Тази кръстосана съвместимост дава възможност на разработчиците да се включат в обширната екосистема на BXN, стимулирайки иновациите в децентрализирани приложения (dApps).

BXN позволява на потребителите да обработват много транзакции в секунда, създавайки безпроблемно и безпроблемно изживяване.

BXN очаква пускането на BlackFort Wallet 2.0

От своята итерация BXN прави забележителни крачки към масово приемане, с над 75 000 продадени възли, заедно с повече от 50 000 активни адреса на портфейла и постоянно увеличение на ежедневните транзакции във веригата BXN.

Очевидно това показва, че крипто портфейлът на BXN без попечителство, BlackFort Wallet 1.0, вече е получил похвали за своите функции за сигурност и удобен за потребителя интерфейс, утвърждавайки BXN като доверена и надеждна платформа за управление на цифрови активи.

Независимо от това, BXN разкри своята твърдост в напредъка на блокчейн индустрията след очакваното пускане на BlackFort Wallet 2.0. BlackFort Wallet 2.0 ще предложи на потребителите подобрена гъвкавост и удобство, като отбележи още един крайъгълен камък за проекта.

Ангажиментът на BXN за оперативна съвместимост е допълнително илюстриран от поддръжката му за множество активи в предстоящото издание на BlackFort Wallet 2.0. С междуверижната съвместимост потребителите могат да управляват своите активи в различни блокови вериги, опростявайки процеса и намалявайки бариерите за навлизане. Тази поддръжка на множество активи отваря нови възможности, създавайки безпроблемна крипто-фиатна икономика, където активите преминават безпроблемно между различни пазари и платформи.

Публикацията на Наталия Иванова: "BlackFort Exchange Network обявява BXN Airdrop кампания" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!