Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Automata Network обявява поддръжка за Sui Network на 1RPC, ускоряване на сигурността и поверителността за...

Тъй като блокчейнът е прозрачен и съществува висок риск от нарушаване на данните на потребителите, сигурността и поверителността остават основен приоритет за Web3 проектите. В голям напредък, Automata Network обяви сътрудничеството си със Sui Network, интегрирайки я в 1RPC. Това сътрудничество е настроено да предложи повишена поверителност и сигурност на общността на Sui, включително потребители и разработчици.

1RPC носи фокус, ориентиран към поверителността за мрежата на Sui

В значителна стъпка за децентрализираната общност, 1RPC обяви сътрудничеството си с мрежата Sui, предоставяйки подсилена, ориентирана към поверителността перспектива за разработчици, проекти и ентусиазирани потребители, нетърпеливи да се потопят по-дълбоко в бързо разрастващата се блокчейн екосистема.

Признат със своите пионерски възможности, Sui работи като авангарден блокчейн от ниво 1. Уникален в своя дизайн, Sui е умел да обработва транзакции паралелно, което, съчетано с неговата хоризонтална мащабируемост, се превръща в превъзходни възможности за пропускателна способност и значително намалена латентност.

Подобен напредък не е впечатляващ само на хартия; те имат последици от реалния свят. С 1RPC, който досега е защитил над удивителните 7 милиарда релета, включването на Sui сега повишава броя на мрежите под обширната поддръжка на 1RPC до впечатляващите 29.

За тези, които са вкоренени в екосистемата Sui, това партньорство гарантира по-гладки операции. Вградените интеграции вече са налични с популярни портфейли като Sui Wallet, Ethos Wallet, Martian Wallet и Nightly Wallet. Освен това, за тези, които процъфтяват в избора, директорията Sui е лесно достъпна, позволявайки на потребителите да преглеждат и избират от набор от опции.

Automata Network обявява интегриране на 1RPC със Secret Network

Блогът гласи: „Защитата на поверителността и справедливостта в Web3 остава в основата на това, което правим в Automata. Сега, повече от всякога, когато въвеждаме следващата вълна от потребители на Web3, от съществено значение е да оборудваме потребителите с инструментите, за да поемат контрол върху собствените си данни и поверителност в стъклената кутия на блокчейн.“

1RPC гарантира „Поверителността като защита“

Доставчиците на решения за поверителност в домейна на блокчейн не са просто лукс, а необходимост. Те предпазват самоличността на потребителите, защитават чувствителните данни за транзакциите и гарантират, че докато прегръщаме това децентрализирано бъдеще, няма да жертваме неволно правото си на поверителност. 1RPC се очерта като промяна на играта в този пейзаж. Описано накратко, това е безплатно RPC реле, създадено да заличава излагането и изтичането на метаданни.

С 1RPC потребителите на Web3 получават изживяване с едно щракване, което скрива техните метаданни – основната информация, която може да разкрие кой е потребителят, къде се намира и много повече. В огромното цифрово пространство, където данните са новото злато, метаданните могат да бъдат експлоатирани от злонамерени участници или дори използвани за агресивен маркетинг, профилиране и наблюдение.

RPC възли, потребителите често несъзнателно имат голямо доверие. Всеки път, когато потребител проверява баланса си, инициира транзакция или наддава за NFT, тези действия се съобщават на блокчейна чрез RPC. Въпреки че е общоизвестно, че определена информация се споделя с доставчика на RPC по време на този обмен, мнозина може да не осъзнаят дълбочината и спецификата на метаданните, които са изложени, което може да е тревожно.

1RPC, със своя усъвършенстван дизайн, гарантира, че метаданните остават скрити, предотвратявайки достъпа им или събирането им от който и да е обект, включително възли, контролирани от Automata. Платформата също така активно използва приноса на общността, за да открива и възпрепятства заявки от съмнителни уебсайтове и да се предпазва от заплахи, породени от вредни интелигентни договори.

AltLayer, Arbitrum, Avalanche, BNB Chain, Gear, Kusama, MathWallet, Polkadot, Polygon, Talisman и zkSync вече поддържат 1RPC.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Automata Network обявява поддръжка за Sui Network на 1RPC, ускоряване на сигурността и поверителността за..." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!