Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BTC е изправен пред историческо разместване

Пазарът се променя драматично.

В края на юни ETF се завръща, а BCH и други военнопленници водят покачването.Ако не можете да видите какво се случва в този момент, вие сте обречени да бъдете елиминирани от следващия кръг от бикове.

Традиционната публична POS верига е изправена пред безпрецедентни атаки за контрол. Миналия месец SEC на САЩ обяви, че серия от POS наруши законите за ценните книжа. След няколко дни на рязък ръст, въпросът приключи ли? Контролът едва сега започна.

Поглеждайки назад към пазара тази година, от надграждането на ETH до кацането, институциите, които продават на високи нива, популярността на NFT рязко пада, DeFi пада и популярността на надписите BRC, всичко това показва, че институциите са се оттеглили от традиционните POS екология предварително и започна да разполага нови горещи точки за DEX.

Независимо дали е DeFi или NFT, той ще бъде преработен на BTC и 2023 г. ще стане „годината на миграцията на криптиране“.

Ако не може да бъде преместен, базовите активи ще бъдат преместени в децентрализирани активи като POW, а правата върху активите ще бъдат потвърдени чрез кръстосани вериги и други форми.

Ако не го промените, ще бъде твърде късно.

TEDA лудо обмени пари за BTC, а ETH институциите продадоха голяма сума.След като US SEC обяви въвеждането на нови правила за криптиране, част от POS екологията ще бъде директно нулирана и новият POW ще постави началото на зората.

Екологията на криптирането е подложена на безпрецедентно пренареждане, точно както при избора на BCH или BTC през 2017 г., този път ще се върне на нула, ако не изберете.

...

През последните два дни старият вълк размишляваше за AI, от подозрение до шок и след това до съмнение. Освен големите данни, каква е основната логика на новия AI? Отговорът се оказа внимание.

Много хора смятат, че AI е изчерпателен метод, като интелигентно обслужване на клиенти, вие казвате изречение, той отговаря и всичко се записва, но настоящият AI се опитва да разпознае ясно всяка дума и след това използва големи данни, за да разпознае думата , Точките се отнемат за грешки, а точките се добавят за правилни.

Разместване на борсите: Binance намалява с 5000 BTC, Coinbase с увеличение от 12 000 BTC

Докато учите бавно, AI винаги може да се учи, той разполага с неограничени данни и време.

AI е в точката на особеност. Противникът на цифровите активи никога не е бил управлението и контрола. Може да е AI. Старият вълк започва да разбира защо институциите се оттеглят. Очевидно AI е по-привлекателен за капитала.

По-важното е, че генеративният AI може да консумира много изчислителна мощност.Производителите на графични карти вече не трябва да се тревожат за мечия пазар, а институциите също могат да се съсредоточат върху екологията на криптиране, без да се тревожат за отрицателните въздействия върху индустрията на изчислителната мощност.

Бурята току-що започна.

BTC:

BTC навлиза в тенденция на триъгълна конвергенция, почасовата линия продължава да вмъква щифтове и дъното се покачва, което показва, че има бича подкрепа и трябва да отскочи, за да тества високата точка. Горната част от $30 948 е ключовата точка на съпротивата линия.Само когато стои стабилно на $30 948, може да изгради силно дъно и да навлезе в бичия пазар.Chong тенденция, тогава BTC се повиши, за да тества $30 948.

Нива на съпротива: 30948, 31176, 31385

Нива на поддръжка: 30525, 30236, 29925

ETH:

ETH pin отскочи и все още е във възходяща тенденция. Върхът от $1955,6 е ключовата точка на pin pin-а. Само ако стои стабилно на $1955,6, дъното може да бъде укрепено и биковете могат бързо да изтеглят нагоре и да се повишат. След това, ETH ще се покачи и ще тества $1955,6.

Нива на съпротива: 1955.6, 1968.5, 1984.6

Нива на поддръжка: 1928.4, 1912.3, 1887.5

Сривът на мейнстрийм NFT показва, че на пазара липсват нови средства. Старите мейнстрийм LTC и XRP бяха повлияни от положителните ефекти на BCH и те се възстановиха един след друг. Изчакайте търпеливо мейнстриймът да потвърди дъното и след това обмислете намеса.

Публикацията: "BTC е изправен пред историческо разместване" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Биткойн отхвърлен...
Биткойн отхвърлен при MA50: сигнализира ли за по-нататъшен низходящ тренд?

Биткойн е изправен пред ново отхвърляне при MA50: Предстои ли още низходящ тренд? Биткойн (BTCUSD) претърпя ново отхвърляне при 1D MA50 (синя...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск сред пазарните колебания Във вихъра на пазарната активност Shiba Inu (SHIB) и няколко други...

Анализ на BNB, So...
Анализ на BNB, Solana и Ripple: потенциални сценарии

Анализиране на BNB, Solana и Ripple в текущата пазарна среда Пазарът на криптовалути продължава да проявява нестабилност, разочаровайки...

Биткойн: Стратеги...
Биткойн: Стратегически пазарни прозрения

Скорошният ръст на Биткойн на фона на стратегически пазарни движения Биткойн (BTC) демонстрира забележителен ръст в представянето на пазара,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!