Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

PEPE е изправен пред нестабилност

PEPE е изправен пред...
PEPE е изправен пред нестабилност

PEPE е изправен пред волатилност сред възходящи настроения и пазарен срив

PEPE, мем монета, претърпя влакче в увеселителен парк през последните дни, като първоначално набра възходящ импулс на 11 април, разпалвайки надежди за пробив към нови върхове. Пазарът обаче взе неочакван обрат на 13 април, което доведе до рязък срив, разклащайки доверието на инвеститорите.

Волатилност на пазара и колебания на цените

След покачване на цената, PEPE претърпя значителен спад от над 11% в рамките на 24 часа поради по-широкия пазарен срив. Към момента на писане мем монетата се търгуваше на $0,000005219 с пазарна капитализация над $2,2 милиарда, според CoinMarketCap.

Само дни преди PEPE направи заглавия за обръщане на Optimism (OP) по отношение на пазарната капитализация, което показва нарастващата му известност в крипто сферата.

Възходящи индикатори сред несигурност

Въпреки пазарната турбуленция, данните на TradingView подчертаха няколко възходящи индикатора за PEPE. Паричният поток на Chaikin (CMF) показа повишение на 9 април, което показва положителен паричен поток в монетата. Освен това балансовият обем (OBV) остана висок през изминалата седмица, което предполага продължителен натиск при купуване преди срива на пазара.

Потенциал за бик рали и ценови цели

PEPE е изправен пред голям неуспех: Анализ на мечата тенденция

Крипто анализаторът Crypto Tony посочи бичи модел на симетричен триъгълник в движението на цената на PEPE, което предполага потенциал за значително покачване, ако монетата пробие над $0,00001. Данните на Hyblock Capital разкриха ключови зони на ликвидация за PEPE, което показва, че надхвърлянето на $0,000008 би било от решаващо значение за започване на обещаващо рали.

Летни ценови прогнози и нива на подкрепа

Анализирайки дневната графика на PEPE, се прогнозира, че надхвърлянето на $0,000009 може да проправи пътя за мем монетата да достигне исторически връх през лятото. Обратно, тестването на подкрепа близо до $0,000006 би било критично, тъй като спад под това ниво може да доведе до катастрофа за ценовата траектория на PEPE.

Метрики във веригата и натиск за продажба

Проучването на показателите във веригата разкри нарастващ натиск върху продажбите върху PEPE, както е посочено от повишаване на предлагането на борсите, съчетано с намаляване на предлагането, държано извън борсите. Освен това, спад в предлагането, държано от най-добрите адреси, предполага, че китовете разтоварват своите притежания, допринасяйки за резкия спад на цената на монетата на 13 април.

Краткосрочни перспективи и внимание на инвеститорите

Въпреки че скокът на цената на PEPE на 11 април предизвика оптимизъм, показателите във веригата, показващи повишен натиск за продажба, пораждат опасения относно краткосрочната траектория на монетата. Инвеститорите се съветват да бъдат внимателни и да наблюдават отблизо развитието на пазара, за да се ориентират ефективно в текущата нестабилност.

Публикацията на Георги Шопов: "PEPE е изправен пред нестабилност" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!