Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Cardano, Pepe Coin, BTT и DOT са във възход

Актуализация на пазара на криптовалута: Възходящият импулс продължава, докато BTC, Pepe Coin и Cardano Drive печелят

В непрекъснато развиващия се свят на криптовалутите, днешният пазар показва стабилен възход, белязан от значителни печалби в основните активи. Подхранвани от вълнението около Bitcoin Spot ETF и подкрепящите коментари на централната банка, инвеститорите прегръщат по-рискови активи, издигайки крипто пазара до безпрецедентни върхове. Този доклад разглежда ключовите фактори, влияещи върху текущия скок на пазара, и предоставя подробен анализ на ефективността на най-добрите криптовалути.

Водеща роля на Биткойн:

Биткойн, пионерът в областта на криптовалутите , оглавява настоящата възходяща вълна, приближавайки се до нов връх, невиждан от повече от година. Тъй като Биткойнът надмина границата от $44 000 тази седмица и се доближи до $45 000, настроенията на пазара остават стабилни. В момента Биткойнът се повиши с 1,64% през последните 24 часа, достигайки $44 225,27. Въпреки 15,99% спад в обема на търговия до $23,80 милиарда, възходящата траектория на Биткойн е очевидна.

Стабилна позиция на Ethereum:

За разлика от значителните печалби на Биткойн, Ethereum е близо до равната линия, изпитвайки незначителен спад от 0,40% и се търгува на $2365,41. Обемът на търговия с Ethereum отбеляза значително намаление от 27,12%, установявайки се на 11,48 милиарда долара. Междувременно XRP демонстрира сила с ръст от 5,75%, достигайки $0,6866, придружен от скок от 14,19% в обема на търговия до $2,05 милиарда.

Скокове на алткойни:

Pepe Coin (PEPE) скочи с 20%, преди да се изправи пред низходящ тренд

Сред алткойните Solana изпита забележителен ръст, покачващ се с 3,21% до $74,21, достигайки своя годишен връх от $75,27 през последните 24 часа. Meme монетите също се присъединиха към положителното настроение, като Dogecoin регистрира ръст от 7% до $0,1034, а Shiba Inu скочи с 4,83% до $0,00001038, намалявайки нула от цената си.

Пазарна капитализация и внимание:

Неотдавнашният подем на пазара увеличи глобалната пазарна капитализация на крипто с 2,07%, достигайки впечатляващите 1,65 трилиона долара. Въпреки това предпазливостта преобладава, тъй като индексът на страха и алчността е 82, което сигнализира за сценарий за „изключителна алчност“. Инвеститорите се съветват да проявяват бдителност, като признават развиващата се динамика на крипто пазара. Балансираният подход е от решаващо значение за навигиране във вълните на изключителна алчност и пазарни колебания.

Най-добре представящи се:

  1. Pepe Coin нараства с 1,24%: Крипто мемът, Pepe Coin, поддържа положителна инерция, покачвайки се с 1,24% до $0,000001547. Въпреки спада от 24,61% в обема на търговия до $155,52 милиона, Pepe Coin спечели над 40% през последните седем дни, отразявайки доверието на инвеститорите.
  2. Cardano (ADA) Повишава 27,75%: Cardano (ADA) привлича вниманието със забележим скок от 27,75%, достигайки $0,5961. Обемът на търговия скочи с 277,61% до $2,10 милиарда, отбелязвайки значително покачване и установяване на годишен връх за ADA.
  3. BitTorrent (BTT) напредва с 22,99%: BitTorrent отбелязва значителни печалби, скоквайки с 22,99% до $0,000001029. Обемът на търговия нараства със 104% до $227,35 милиона, а през последната седмица BTT добави близо 120%.
  4. Polkadot (DOT) добавя 18,96%: Polkadot записва впечатляваща печалба от 18,96%, търгувайки се на $7,48. Обемът на търговия нараства със 119,01% до $639,64 милиона, като Polkadot добави приблизително 37% към стойността си през седмицата.

Заключение:

Тъй като Крипто пазарът продължава своята възходяща траектория, воден от фактори като Bitcoin Spot ETF и положителни настроения, инвеститорите са свидетели на значителни печалби в различни криптовалути. Разнообразното представяне на най-добрите активи подчертава динамичния характер на пазара, призовавайки инвеститорите да бъдат внимателни и да приемат балансиран подход при навигирането в развиващия се крипто пейзаж.

Публикацията: "Cardano, Pepe Coin, BTT и DOT са във възход" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!