Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Дали Polygon (MATIC) е на прага на пробив? Анализ на цената

Дали Polygon (MATIC) е...
Дали Polygon (MATIC) е на прага на пробив? Анализ на цената

Готов ли е Polygon (MATIC) да блесне? Анализиране на периода на натрупване

В динамичния свят на криптовалутата, Polygon (MATIC) изглежда е готов за потенциален обрат след неотдавнашен спад, което сигнализира за възможен край на двуседмичен спад.

Инвеститорите скоро биха могли да станат свидетели на възходяща тенденция в цената на MATIC, което представлява убедителна възможност за растеж на портфолиото. Но какви фактори показват, че Polygon може да спечели доверието на търговеца?

В момента търгувайки под $0,900, MATIC падна под това ниво за първи път от средата на февруари, след пика от $1,26 в средата на март. Въпреки тази низходяща траектория, скорошното представяне на Polygon го прави привлекателен кандидат за натрупване.

Съотношението пазарна стойност към реализирана стойност (MVRV) допълнително подчертава потенциалните възможности за натрупване. 30-дневната MVRV на Polygon възлиза на -14,75%, което показва загуби, но в исторически план нивата на MVRV между -5% до -15% често предшестват ралита, представяйки благоприятна зона на натрупване.

Освен това има забележим спад в склонността сред инвеститорите да разпродават своите дялове в MATIC. Тъй като близо 53% от инвеститорите в момента са на загуба в сравнение с по-малко от 42% печалба според историческите данни за рентабилност, изглежда има нежелание да се продават на текущи цени.

Polygon (MATIC) е готов за възраждане на цената

Това нежелание, съчетано с низходяща ценова тенденция, предполага, че много инвеститори може да чакат по-високи цени, преди да обмислят продажба, което потенциално допринася за възходящо движение на цената на Polygon.

Прогнозиране на възстановяване на цената на MATIC

Ако възходящите настроения се запазят, цената на MATIC вероятно ще се повиши. Търговията над нивото на подкрепа от $0,88, във връзка със 100-дневната експоненциална подвижна средна (EMA), може да предизвика отскок, насочен към надминаване на съпротивата от $0,92.

Исторически тествано като ниво на поддръжка, пробиването на $0,92 може да тласне Polygon към $1. марка, отбелязвайки важен крайъгълен камък в пътя на възстановяване на цените.

Въпреки това, неуспехът да се поддържа поддръжка на $0,88 може да доведе до възстановяване на MATIC до $0,81, с допълнителни загуби, рискуващи спад под $0,80, като по този начин предизвиква бичия сценарий.

В заключение, докато Polygon е изправен пред предизвикателства в пътя си за възстановяване на цените, благоприятните индикатори предполагат, че той може да навлиза във фаза на натрупване, което потенциално проправя пътя за възраждане на пазарната му стойност. Инвеститорите трябва да следят отблизо ключовите нива на подкрепа и съпротива, за да преценят траекторията на движението на цената на MATIC през следващите дни.

Публикацията на Георги Шопов: "Дали Polygon (MATIC) е на прага на пробив? Анализ на цената" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!