Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Polygon (MATIC) е готов за възраждане на цената

Polygon (MATIC) е...
Polygon (MATIC) е готов за възраждане на цената

Polygon (MATIC) показва потенциал за възобновяване на цената като ключов пазарен индикатор, сигнализиращ за възможност

В скорошен пазарен анализ Polygon (MATIC) привлече вниманието за потенциално възобновяване на цените, като съотношението MVRV (пазарна стойност към реализирана стойност) за 30 дни показва убедителна възможност за покупка.

Подчертана информация

Известният крипто анализатор Wise Advice, позовавайки се на прозрения на ветерана на пазара Али Мартинез, подчерта значението на съотношението MVRV. Този показател съпоставя пазарната стойност на актива с неговата реализирана стойност, като предлага ценна информация за текущата му оценка.

Разбиране на съотношението MVRV

Скорошното слизане на съотношението MVRV в отрицателна територия предполага преминаване на MATIC в подценена позиция, което сигнализира за обещаваща възможност за възстановяване. Wise Advice посочи, че в исторически план значителни скокове на цените са последвали подобни събития с MATIC.

Исторически контекст

Още през август 2023 г. Polygon претърпя спад, като цената му достигна прага от $0,5. След това опитите за възстановяване се сблъскаха с препятствия, по-специално срещайки съпротива при 50-дневната EMA ($0,648). Въпреки това последвалото възходящо рали доведе до скок на MATIC до $0,983 до 14 ноември 2023 г. И все пак това рали беше последвано от нов спад в съотношението MVRV, което доведе Polygon обратно в подценената територия до януари на следващата година.

Продължава инерция

Дали Polygon (MATIC) е на прага на пробив? Анализ на цената

Както се очакваше, спадът в съотношението MVRV беше предшественик на друго значително поскъпване на MATIC. През февруари токенът надмина прага от $1 за първи път от повече от месец, удължавайки ралито си, за да достигне 12-месечен връх от $1,290 до 13 март.

Текущи перспективи

След корекция на целия пазар, MATIC претърпя спад от скорошния си връх, придружен от последващ спад в съотношението MVRV. В момента съотношението е достигнало дъно от -12,13, със седемдневна средна стойност от -11,35.

Очаквано възстановяване

Въз основа на исторически модели, Wise Advice прогнозира възстановяване на цената на MATIC, която в момента е около марката от $0,9. Признаците за възстановяване вече са очевидни, тъй като по-широкият пазар се стреми да си възвърне скорошните загуби, като Polygon записва два последователни дни на печалби, след като спадна до $0,860 на 5 април.

Текущо състояние на MATIC

От последната актуализация MATIC отбеляза ръст от 1,75% през последните 24 часа, търгувайки се на $0,933. За да премине отвъд решаващите нива на съпротива при 200-дневната EMA ($0,965) и 50-дневната EMA ($0,984), ще трябва да запише рали над ценовата територия от $1.

Сближаването на пазарните индикатори и историческите данни рисува оптимистична картина за Polygon (MATIC), което предполага потенциал за значително покачване на цената. Инвеститорите и търговците следят отблизо как MATIC преминава през решаващи нива на съпротива, с възможността да надмине нивото от $1, задаващ се на хоризонта.

Публикацията на Георги Шопов: "Polygon (MATIC) е готов за възраждане на цената" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Solana: Задълбоче...
Solana: Задълбочен анализ на последните пазарни движения

Навигиране в динамиката на цените на Solana: Дълбоко потапяне в последните пазарни тенденции През последните дни пазарът на криптовалути се...

Анализиране на ак...
Анализиране на активността на Биткойн във веригата

Проучване на връзката между активността на Биткойн във веригата и динамиката на цените Откакто достигна нов рекорд за всички времена в...

Анализиране на те...
Анализиране на текущото представяне на Ripple на фона на несигурността на пазара

Пазарните борби на Ripple: Анализиране на представянето на фона на регулаторна несигурност През последните 30 дни Ripple (XRP) беше изправен...

Може ли Биткойн д...
Може ли Биткойн да си върне $64 000 на фона на силен натиск за продажби?

Анализиране на стабилизацията на Биткойн: Перспективи за възстановяване на $64k на фона на натиска от продажби След седмица на волатилност...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!