Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Демистифициране на позицията на SEC относно XRP продажбите: проницателният анализ на Бил Морган

Демистифициране на...
Демистифициране на позицията на SEC относно XRP продажбите:...

Изясняване на позицията на SEC относно XRP продажбите: Бил Морган анализира погрешните схващания

Продължаващата сага Ripple срещу SEC по отношение на класификацията на XRP като ценни книжа предизвика интензивен дебат, като последните прозрения на уважавания адвокат и крипто ентусиаст Бил Морган хвърлят нова светлина по въпроса. Разясненията на Морган имат за цел да се справят с объркването около случая, предлагайки ценна представа за нюансите на включените правни аргументи.

Погрешни схващания и разяснения

Намесата на Морган дойде след твърдението на бившия директор на SEC Джон Рийд Старк, че съдията, който наблюдава делото Coinbase-SEC, не е съгласен с решението на съдия Торес относно вторичните продажби на XRP. Морган незабавно развенча твърдението на Старк, подчертавайки, че Торес не е направил такава констатация по отношение на продажбите на XRP на вторичния пазар.

В отговор на скептицизма на правния експерт Марк Фагел относно продажбите на токени чрез борси, отговарящи на стандарта Howey на Torres, Morgan почтително не се съгласи, обяснявайки, че разсъжденията на Torres се фокусират основно върху програмните продажби на Ripple поради специфичното представяне на категориите за разглеждане от SEC.

Биткойн модел на триъгълник: проницателният анализ на Серджо Тесла и вероятни сценарии

Морган подчерта решимостта на Торес, че програмните продажби на Ripple не са инвестиционни договори, въз основа на представените конкретни обстоятелства, включително промотирането на XRP от Ripple на инвеститори на вторичния пазар. Въпреки това, Торес откри доказателства за популяризиране на Ripple сред институционални инвеститори, но не и за широко разпространено популяризиране, разграничение, което е от решаващо значение при оценката на класификацията на XRP.

Нюанси на теста Howey

Морган подчерта специфичния за фактите характер на теста на Хауи, оспорвайки идеята, че констатациите на Торес по отношение на програмните XRP продажби универсално изключват продажбите на криптовалути на вторичния пазар на борсите да се считат за инвестиционни договори. Той подчерта, че всеки случай трябва да се оценява въз основа на уникалните обстоятелства.

Оценка на перспективите за обжалване на SEC

Според оценката на Морган констатациите на Торес се основават на неоспорими доказателства, оставяйки малко място за очевидни фактически грешки. Следователно той изрази мнение, че перспективите на SEC за обжалване изглеждат мрачни, което предполага предизвикателен път пред регулаторната агенция в стремежа й към класифициране на XRP като ценни книжа.

Заключение

Прозренията на Бил Морган предоставят ценна яснота на фона на сложността на правната битка Ripple срещу SEC, предлагайки нюансирана гледна точка върху последиците от решенията на съдия Торес и по-широките последици за регулирането на криптовалутите. Докато случаят се развива, анализът на Морган служи като пътеводна светлина за разбиране на тънкостите на този основен правен спор.

Публикацията на Роберт Петров: "Демистифициране на позицията на SEC относно XRP продажбите: проницателният анализ на Бил Морган" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

SEC вероятно ще о...
SEC вероятно ще откаже Ethereum ETF

SEC вероятно ще откаже Ethereum ETFs: Последици и стратегии за емитентите Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е готова да отхвърли...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!