Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogwifhat се издига, докато Shiba Inu се спъва

Dogwifhat се издига,...
Dogwifhat се издига, докато Shiba Inu се спъва

Dogwifhat (WIF) Bucks Trend, Shiba Inu (SHIB) се борят на фона на пазарна турбуленция

В разгара на широко разпространената нестабилност на пазара на криптовалута, един токен се откроява със забележително възстановяване: Dogwifhat [WIF]. Докато много криптовалути, включително популярни мем монети, претърпяха спадове, WIF начерта различен курс, като се похвали със зелена ценова диаграма през последните 24 часа.

Забележителното възстановяване на WIF

След рязък спад на 14 април, WIF бързо си възвърна възходящия импулс, демонстрирайки бързо възстановяване. Въпреки че беше изправена пред спад от повече от 20% миналата седмица, WIF се очерта като една от малкото криптовалути, които регистрираха увеличение на цената от над 3% през последните 24 часа. Към момента на писане WIF се търгуваше на $2,81, с пазарна капитализация над $2,8 милиарда, според данните на CoinMarketCap.

За разлика от това, Shiba Inu (SHIB), втората по големина мем монета, изпита низходяща тенденция, като стойността й се срина с над 7% през същия период. Текущата оценка на SHIB е $0,00002232, с пазарна капитализация от $13,15 милиарда.

Трябва да се отбележи, че WIF не само надмина SHIB по отношение на ценовите показатели, но и по социална ангажираност. Анализът на данните на Santiment разкри, че WIF поддържа по-висок социален обем в сравнение с SHIB. Въпреки зелената ценова диаграма на SHIB, претегленото му настроение претърпя спад поради низходящото ценово действие.

Анализиране на потенциалните цели на WIF

Dogwifhat се издига до нови върхове, Meme монетите във възход

Проучване на топлинната карта на ликвидацията на WIF, базирано на данните на Hyblock Capital, предполага ясен потенциал нагоре за монетата мем, с прогнозирана цел до $3,9. Успешен пробив над това ниво може да тласне WIF да достигне $4,2 или дори $4,5 през следващите седмици.

Няколко бичи показателя подкрепят възможността за този сценарий, включително увеличение на Open Interest заедно с цената на мем монетата. Повишаването на отворения интерес показва голяма вероятност текущата ценова тенденция да продължи. Струва си обаче да се отбележи, че натискът върху продажбите върху WIF се наблюдава да нараства по време на анализа.

Освен това, скорошен туит от Lookonchain разкри значително събитие за разпродажба, като кит изхвърли 1,22 милиона WIF за 3,13 милиона USDC на $2,56.

Предизвикателствата на Shiba Inu

За разлика от положителната перспектива на WIF, Shiba Inu е изправен пред няколко предизвикателства. Анализът на данните на Santiment подчерта спад в съотношението MVRV на SHIB и скок в съотношението NVT, което показва потенциално надценяване и риск от по-нататъшен спад на цената. Въпреки това, въпреки тези тревожни показатели, предлагането на SHIB на борсите намаля, което предполага силен натиск за купуване.

В обобщение, докато WIF демонстрира устойчивост и потенциал за по-нататъшни печалби на фона на пазарни турбуленции, SHIB се бори с притеснения относно оценката и несигурни перспективи за цените.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Dogwifhat се издига, докато Shiba Inu се спъва" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!