Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Общността Shiba Inu издига BONE Token до най-високите класации

Общността Shiba Inu...
Общността Shiba Inu издига BONE Token до най-високите класации

Shiba Inu Community се обединява зад токена BONE в програмата Future NEXT на Binance

В забележителна демонстрация на солидарност на общността, родният токен на екосистемата Shiba Inu, Bone ShibaSwap (BONE), се издигна сред първите пет претендента в програмата Future NEXT на Binance, борейки се за желаното първо място и потенциален списък на токени в платформата.

Безпрецедентна поддръжка: Над 20 000 избора на BONE

Общността Shiba Inu демонстрира безпрецедентно ниво на подкрепа за своята разширяваща се екосистема, обединявайки се около токена BONE, за да го тласне към върха на програмата Future NEXT на Binance. Първоначално позициониран на 14-то място, BONE бързо се изкачи над 10 ранга само за 24 часа, осигурявайки третата позиция в предизвикателството за листване на токени Future NEXT на Binance.

Бърз възход и ангажираност на общността

Метеоричният възход на BONE, подхранван от удивителен скок от 2 657 избора до над 23 810 избора, го позиционира като страхотен конкурент срещу Delysium (AGI) и Baby Doge Coin (BABYDOGE), които в момента държат съответно първа и втора позиция. Този значителен напредък подчертава непоколебимата отдаденост на общността на Shiba Inu към нейната екосистема и естествени токени, подчертавайки огромния интерес и търсене BONE да бъде включен в платформата Future на Binance.

Подкрепете пътуването на BONE: Подкрепа от общността

Водещ заряд в подкрепа на амбициозния възход на BONE е маркетинговият влиятел на Shiba Inu, Lucie, който пламенно призова членовете на общността да поддържат непоколебимата си подкрепа за BONE. Обединителният вик на Lucie мотивира членовете да гласуват за BONE, което го кара да се превърне в най-добрия избор за списъка Future NEXT на Binance.

Финансов ангажимент и инвестиции в общността

Shiba Inu (SHIB) и Bone ShibaSwap (BONE) преживяват мини възраждане на цените

Процесът на гласуване, както е описано от Binance, изисква такса от $1 на глас, което позволява на хората да дадат толкова гласове, колкото желаят. Значителният финансов ангажимент на общността Shiba Inu, надхвърлящ $20 800, подчертава нейната отдаденост, като всеки принос отразява колективните усилия за издигане на BONE до сегашното му състояние.

Потенциален процес на вписване и оценка

Тъй като BONE продължава амбициозното си изкачване към челната позиция в списъка Futures NEXT на Binance, е изключително важно да се признае, че осигуряването на място номер едно не гарантира незабавно листване. Binance ще извърши задълбочен преглед и процеси на скрининг, оценявайки претенденти като Delysium и Baby Doge Coin.

Водещ кандидат за листване: Продължаващият импулс на SHIB

Въпреки строгия процес на оценка, SHIB остава водещ кандидат за листване, като се гордее с по-голям потенциал за натрупване на допълнителни избори, тъй като подкрепата на общността продължава да расте.

Поддържане на единството на общността

Забележителният скок на токена BONE в програмата Future NEXT на Binance е пример за непоклатимото единство и подкрепа в рамките на общността Shiba Inu. Докато пътуването към потенциално включване в списъка се развива, ангажираността на общността остава ключова, подчертавайки колективната визия и решителност към напредване на екосистемата Shiba Inu.

Останете информирани:

За най-новите актуализации относно напредъка на BONE и цялостното покритие на пазара на криптовалута, следете нашата платформа за експертни прозрения и навременни актуализации.

Публикацията: "Общността Shiba Inu издига BONE Token до най-високите класации" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!