Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Докато Monero се проваля, InQubeta нарушава крипто пространството с иновативна AI технология

В конкурентния и непрекъснато променлив свят на криптовалутите токените често се покачват и падат въз основа на капризите на пазарните настроения, иновациите и технологичния прогрес. Наскоро Monero (XMR), някога приветстван като шампион на поверителността и децентрализацията, показа признаци на отслабващо влияние. Но докато една звезда потъмнява, друга свети по-ярко – въпросната звезда, InQubeta, със своя токен QUBE, се превръща в огромна сила, използваща силата на AI технологията, за да промени контурите на крипто вселената.

Превъзходството на InQubeta в света на изкуствения интелект

Областта на AI технологията, пълна с потенциал и постоянна еволюция, често остава настрана от средния инвеститор. Това до голяма степен се дължи на рисковете, свързани със стартиращите фирми, и липсата на ресурси за използване на потенциала им. InQubeta променя този разказ, като въвежда първата в света крипто платформа за групово финансиране.

Мисията на InQubeta е да демократизира инвестициите в стартиращи фирми с изкуствен интелект, начинание, което някога е било ограничено до коридорите на Силиконовата долина. Блясъкът на платформата се крие в нейната способност да позволява частични инвестиции в стартиращи фирми с изкуствен интелект, използвайки собствените й токени QUBE, като гарантира, че дори лаиците могат да участват в революцията на изкуствения интелект. Това предвещава по-приобщаващо и справедливо бъдеще за инвестициите в ИИ, което потенциално ще доведе до пробиви, които ще трансформират нашия свят.

С мощност напред с QUBE

ЧЕСТИ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА НАУЧИТЕ, ДОКАТО СТЕ В КРИПТО ПРОСТРАНСТВОТО

QUBE, като ERC20 токен, не функционира като начин на транзакция, а като билет в обширния свят на AI. Той предлага изкусителна комбинация от награди за притежателите, от дефлационния си характер, с данъци, предназначени за изгаряне и възнаграждение, до активното участие, което насърчава. Пазарът на NFT на InQubeta позволява на притежателите на QUBE да използват своите притежания, ангажирайки се с частични инвестиции, които отразяват потенциала за растеж на стартиращите AI компании. Това е от полза за инвеститора и насочва така необходимите ресурси към стартиращи фирми, стимулирайки напредъка на ИИ.

Освен това QUBE не е само за инвестиции. Възможностите за управление на токена означават, че притежателите не са просто пасивни участници; те имат думата при оформянето на траекторията на InQubeta, оказвайки влияние върху нейните решения, операции и визия. Текущата предварителна продажба привлече огромно внимание, като бяха събрани повече от $2,1 милиона. Стойността на токена в момента е с 60% по-висока от началната цена и все още е в ранните етапи на предварителната продажба.

Нестабилната позиция на Monero

Колебливата позиция на Monero не е изолирано събитие, а отражение на това колко бързо се развива крипто светът. Въпреки че моделът му, ориентиран към поверителността, преди това предизвика значителен интерес, токенът в момента се бори с пазарната динамика и засиления регулаторен контрол. Неговото някогашно безспорно управление сега е изправено пред предизвикателства от иновативни токени като QUBE, които предлагат нещо повече от просто финансови транзакции – визия и пътна карта към бъдещето.

Заключение

Крипто пространството, характеризиращо се с бързите си промени, е свързано колкото с технологиите, толкова и с визията. Докато традиционните токени като Monero се борят с пазарните сили, новодошли като InQubeta, подкрепени от осезаеми технологии като AI, сигнализират зората на нова ера. Историята на InQubeta и QUBE едва започва и ако текущите тенденции са някакъв индикатор, тяхното пътуване ще бъде нищо друго освен грандиозно.

Публикацията на Николай Кръстев: "Докато Monero се проваля, InQubeta нарушава крипто пространството с иновативна AI технология" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Низходящият тренд...
Низходящият тренд на Cardano продължава въпреки скорошния отскок

Низходящият тренд на Cardano продължава въпреки скорошния отскок: Предстои меча перспектива Cardano (ADA) е в постоянен низходящ тренд на...

Анализ на цената ...
Анализ на цената на Биткойн: възходящият импулс продължава на фона на малка корекция

Анализ на цените на Биткойн: възходящ импулс въпреки незначителната корекция В момента Биткойнът се търгува малко над $65 000, преживявайки...

Ethereum е изправ...
Ethereum е изправен пред потенциален спад на цената

Ethereum е изправен пред потенциален спад на цената, предупреждава анализатор Нестабилната пазарна активност поставя Ethereum в светлината...

Биткойн поставя н...
Биткойн поставя нови рекорди с изходящи потоци на обмен, скокове до $66K

Биткойн изпитва постоянни изходящи потоци от борсата, поставяйки нови рекорди Скорошен анализ на данни разкри поразителен модел на изходящи...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!