Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Експертни прозрения: Анализ на Dogecoin (DOGE)

Експертни прозрения:...
Експертни прозрения: Анализ на Dogecoin (DOGE)

Анализ на Dogecoin (DOGE): Експертни прогнози на фона на пазарната волатилност

Продължителният и значителен бичи пазар на крипто, възпламенен през октомври 2023 г. от голямо рали на Биткойн (BTC), постави началото на възраждане на мем монети, както стари, така и нови, стремейки се да възвърнат предишни върхове или дори да се издигнат до нови висоти. На фона на този климат се появиха прогнози, които предполагат, че Dogecoin (DOGE), пионерската мем монета, е готова да се изкачи към и потенциално над границата от $1.

Експертни анализи и прогнози

Експертният анализ от Credible Crypto обаче представя контрастираща гледна точка. Те твърдят, че Dogecoin все още не е установил устойчив възходящ тренд, характеризиращ се с последователни по-високи върхове и по-високи дъна. Вместо това в момента изглежда, че формира върха на разпространението. Според техния анализ се очаква ценовата траектория на DOGE да продължи да се търгува по-високо за определен период, като в крайна сметка ще достигне диапазона от $0,19-0,20. Въпреки това, вероятността за поддържане и пробиване над този диапазон се счита за малка. Credible Crypto очаква последващ спад до ключови нива на подкрепа, потенциално спадащи до диапазона $0,09-$0,10 или дори по-ниско към или под $0,05.

Краткосрочна меча перспектива, дългосрочен бичи потенциал

XRP: Експертни анализи и прозрения

Анализът на Credible Crypto зависи от по-широките пазарни тенденции, които станаха свидетели на значително отдръпване на Биткойн и други криптовалути. Те предполагат, че пазарът в момента не преживява голям „мим цикъл“, а по-скоро ще премине през различни фази, включително „Биткойн“, „големи капитализации“, „средни капитализации“ и „малки капитализации“. Експертът очаква „мегафинал на мем монети“ да се случи към края на тази поредица, като скокът на доджкойн над $1 е решаващ компонент. Следователно те идентифицират потенциалния спад до $0,05 като подходяща входна точка за дълга позиция след шортиране на мем монетата.

Скорошна производителност и перспективи

Въпреки противоречивите прогнози, Dogecoin демонстрира силно, но нестабилно представяне в последно време. През последните 52 седмици мем монетата е нараснала със 100,27%, като само през 2024 г. се е повишила със 77,68%. Докато скорошната търговия видя отхвърляне на продължаващите опити за скок и значителна волатилност, Dogecoin остава в нов и по-висок диапазон. В момента Dogecoin е намалял с 8,27% през последните 30 дни, но е записал ръст от 1,88% на седмичната диаграма. Към момента на писане DOGE възлиза на $0,1587, което отразява спад от 0,86% през последните 24 часа.

В заключение, на фона на турбулентността на крипто пазара, траекторията на Dogecoin остава несигурна, като мненията на експертите се различават относно бъдещата му посока. Инвеститорите трябва да се ориентират предпазливо в тези сложности, като оценяват както краткосрочната променливост, така и дългосрочния потенциал, преди да вземат инвестиционни решения.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Експертни прозрения: Анализ на Dogecoin (DOGE)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!