Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Фирмата за сигурност на Web3 KEKKAI се интегрира в екосистемата Ethereum Layer 2 на Taiko, за да подобри сигурността

В основен ход, предназначен да оформи инфраструктурата за сигурност на екосистемата Taiko, KEKKAI Co., Ltd., иновативна компания за сигурност на Web3, обяви своята интеграция в екосистемата на Taiko от веригата Ethereum Layer 2. Това стратегическо партньорство е настроено да революционизира платформата Taiko, обещавайки на потребителите по-сигурна, надеждна и надеждна услуга.

Здравата система за сигурност на KEKKAI подобрява Taiko

В ход, променящ играта за ландшафта на сигурността на Web3, KEKKAI Co., Ltd., известна компания за сигурност на Web3, обяви интегрирането си в екосистемата на Taiko от веригата Ethereum Layer 2. Това партньорство има за цел да подобри сигурността на платформата Taiko и да осигури по-надеждна и надеждна услуга за потребителите.

Спечелвайки своите ивици със своята стабилна технология за сигурност и висока надеждност, интеграцията на KEKKAI означава неговото встъпително начинание за сътрудничество с протокол от слой 2. Интересът на Taiko към KEKKAI е значително подбуден от обширните технически способности на последния и неговия ангажимент да предоставя първокласни решения за сигурност.

Заедно KEKKAI и Taiko са настроени да насърчават инициативи за подобряване на сигурността, с крайната цел да създадат по-безопасна и по-рационализирана среда за транзакции с криптовалута по целия свят. Този съюз може да бъде значителен катализатор за подобряване на цялостната сигурност в екосистемата за търговия с криптовалута на Taiko.

KEKKAI, известен със своя безплатен инструмент срещу измами, винаги се е ръководил от визията за „безопасен и защитен Web3 за всеки“. Това партньорство с Taiko допълнително подчертава този ангажимент, утвърждавайки KEKKAI като ключов играч в екосистемата на Taiko, отговорен за предоставянето на потребителите на първокласни услуги за сигурност и надеждност.

Значението на подобно партньорство става още по-ясно, като се има предвид рязкото нарастване на измамите и кражбите в пространството на Web3, обхващащо области като незаменими токени (NFT) и метавселени. Само през 2022 г. индустрията стана свидетел на щети в размер на приблизително 500 милиарда йени, отбелязвайки 289% увеличение спрямо предходната година. Този ескалиращ проблем подчертава неотложността от всеобхватни мерки за сигурност в подкрепа на непрекъснатия растеж на пазара.

Мрежовата база Ethereum Layer - 2 на Coinbase преминава строга оценка на сигурността преди пускането на Mainnet

Taiko предлага подход, променящ играта

Taiko, ключов играч в решенията за мащабиране на Ethereum, е известен с това, че е част от протокола zk-Rollup, наричан още zk-EVM, поради своята съвместимост със средата за изпълнение на Ethereum. В момента Taiko работи върху разработването на единствения zk-EVM Layer2 blockchain, наречен „type-1“, който е напълно съвместим с Ethereum. Тази съвместимост е критичен фактор, който позволява на разработчиците на Ethereum да мигрират своите договори към Taiko, като избягват разходите, свързани с промяна на договори и такси за одит.

Този безпроблемен преход не само намалява таксите, но и ускорява транзакциите, което го прави много желана функция както за разработчиците, така и за потребителите.

Виталик Бутерин, основателят на Ethereum, счита тип-1 за идеалния zk-EVM, като се има предвид способността му да преназначава голяма част от съществуващата инфраструктура, като същевременно значително допринася за скалируемостта на Ethereum. Този уникален атрибут отличава Taiko, предлагайки нов подход за подобряване на скалируемостта на Ethereum.

Освен това, иновативният подход на Taiko към скалируемостта е капсулиран в структурата на „началните слоеве“. Тази многопластова структура използва тип-1 zk-EVM на Taiko, за да разшири възможностите за мащабиране на Ethereum. Тези слоеве образуват взаимосвързана мрежа, която работи сплотено, подобрявайки ефективността и скалируемостта, като същевременно поддържа сигурността.

Иновативният подход на KEKKAI включва симулиране на транзакции в неговата система, преди потребителите да ги изпълнят, стъпка, която играе ключова роля при идентифицирането и смекчаването на потенциалните рискове. Като предупреждава потребителите, когато бъдат открити потенциално измамни операции или договори, системата на KEKKAI може да предотврати нищо неподозиращите потребители да станат жертва на измами.

Това партньорство между KEKKAI Co. Ltd. и Taiko бележи значителна крачка в превръщането на Taiko в лидер на ниво 2 пространство.

Публикацията на Роберт Петров: "Фирмата за сигурност на Web3 KEKKAI се интегрира в екосистемата Ethereum Layer 2 на Taiko, за да подобри сигурността" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!