Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Golden Web3.0 Daily | Tether ще пусне 3 мащабни продукта преди края на тази година

DeFi данни

1. Обща пазарна стойност на DeFi токените: 43,396 милиарда щатски долара

Общата пазарна капитализация на DeFi и първите десет токена Източник на данни: coingecko

2. Обемът на търговия на децентрализираните борси през последните 24 часа беше 3,604 милиарда щатски долара

Обем на търговия на децентрализирани борси през последните 24 часа Източник на данни: coingecko

3. Активи, заключени в DeFi: 38,623 милиарда щатски долара

Източник на данни: defillama

NFT данни

1. Обща пазарна стойност на NFT: 14,376 милиарда щатски долара

Топ десет NFT проекта по обща пазарна стойност и пазарна капитализация Източник на данни: Coinmarketcap

2. 24-часов обем на търговия с NFT: 1,823 милиарда щатски долара

24-часов обем на търговия с NFT и топ десет проекта по обем на търговия Източник на данни: Coinmarketcap

3. Топ NFT в рамките на 24 часа

Десетте най-големи NFT продажби в рамките на 24 часа Източник на данни: NFTGO

заглавия

Технически директор на Tether: Tether ще пусне 3 големи продукта преди края на тази година

Golden Finance съобщи, че главният технологичен директор на Tether Паоло Ардоино каза в социалните медии X, че Tether ще пусне три мащабни продукта преди края на тази година.

Горещи точки за NFT/цифрови колекции

1. Обемът на транзакциите на протокола Bitcoin Ordinals е намалял с повече от 97% от май

Golden Finance съобщава, че от май 2023 г. месечният обем на търговия с токени, базиран на протокола Bitcoin Ordinals, е спаднал рязко с повече от 97%, след като достигна своя връх от 452 милиона долара през май 2023 г. Обемът на търговия с ординали се срина със 76,5% през юни до 106 милиона долара, се казва в доклада. Обемът на транзакциите през юли падна с 66,9% на месечна база до 35 милиона долара. От средата на август обемът на търговията е само $3 милиона. Това представлява спад от повече от 97% от историческия връх през май. DappRadar съобщава, че в пика на пазарния интерес през май е имало 79 261 уникални активни портфейла (UAW), участващи в пазара на Ordinals. Този брой е спаднал до 6708 през август.

Golden Web3.0 Daily | Starknet е на път да пусне веригата приложения Starknet

2. PartyDAO стартира операторския механизъм, за да позволи на групите да осребряват токени и да купуват NFT чрез предложения, базирани на намерение

Според новини от 18 август, PartyDAO, създателят на протокола за колективно финансиране и групова координация PartyProtocl, обяви стартирането на операторския механизъм, позволяващ на групите да обменят токени и да купуват NFT чрез гъвкави, базирани на намерение предложения. Операторите постигат гъвкави операции чрез отделяне на вземането на решения и изпълнението на транзакциите. Предложенията могат да задават ограничения във веригата за действията, които трябва да бъдат извършени, но запазват гъвкавостта на определени детайли преди изпълнението.

3. NFT музикален пазар за възнаграждения MasterExchange завършва 2,7 милиона щатски долара финансиране

Според новини от 18 август пазарът за възнаграждения за NFT музика MasterExchange завърши финансиране на стойност 2,7 милиона щатски долара с участието на Vectr Fintech, Claes-Henrik Julander и Rob Small. MasterExchange приключи продажбата на първия си продукт за първоначално разпространение на музика (IMO), София. MasterExchange е основана в Стокхолм през 2022 г. от експерта по изкуствен интелект и блокчейн Александър Фред-Ояла, основателя на Star Stable Йохан Едфелд и продуцента Яке Ериксон.

4. Labeled си сътрудничи с Black Scale, за да пусне облекло NFT

Golden Finance съобщи, че Labeled си сътрудничи с марката за дрехи Black Scale, за да пусне тениска с вграден чип за комуникация в близко поле (NFC). Купувачите могат да поискат NFT версията, съответстваща на облеклото в приложението Labeled Passport.

DeFi гореща точка

1. Silo пуска Silo Llama, нов изолиран от риска валутен пазар, фокусиран върху crvUSD на Ethereum

Според новини от 18 август, Silo, изолиран от риск валутен пазар на Ethereum и Arbitrum, обяви пускането на Silo Llama в основната мрежа на Ethereum. Silo Llama е разклонение на оригиналния протокол Silo Finance, който използва само crvUSD като мостов актив. Това означава, че заемателите на crvUSD могат да заемат или заемат всеки символичен актив на всеки друг пазар на протокола, докато са напълно изолирани от дейност на други пазари. Silo Llama е проектиран с мисъл за изолиране на риска, като всеки токен актив (наречен базов актив) има свой собствен пазар за кредитиране (силоз), съчетан с crvUSD. В допълнение, синергията на Silo Llama с Curve прави crvUSD идеална стабилна монета. Silo Llama вече е активен и достъпен в своето dApp чрез падащо меню в горния десен ъгъл. Silo Labs заявиха, че очакват с нетърпение да видят растежа на Silo Llama и продължаващата подкрепа на екосистемата Curve.

2. Convex Finance: L2 тестът за гласуване е стартиран на Polygon zkEVM

Според новини от 18 август, Convex Finance, платформа на едно гише за CRV залагане и копаене на ликвидност, заяви в Twitter, че L2 тестването за гласуване е стартирано на Polygon zkEVM и тестването за измерване на гласуване ще се проведе на новото гласуване във веригата платформа през следващите няколко седмици. Тестването ще продължи с гласуване на няколко метра тегло, за да се елиминират потенциалните проблеми, които потребителите могат да срещнат, и да се подобри потребителското изживяване, преди пълното преминаване към веригата. Понастоящем този тест за гласуване е тестово предложение и редовното гласуване за спецификация ще продължи.

3. Основател на Cardano: Протоколът Hydra в основната мрежа на Cardano е стартиран и се развива бързо

Golden Finance съобщи, че основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън каза, че протоколът Hydra в основната мрежа на Cardano е стартиран и се развива бързо. Хоскинсън публикува туита в отговор на критик, който каза, че проектът Hydra е неустойчив.Хоскинсън отбеляза, че в допълнение към Hydra, Mithril също работи. Хоскинсън каза, че екипът на Cardano е измислил значително по-добър начин за обработка на транзакции чрез диференцирано ценообразуване и такси на Babel. Освен това той отбеляза, че е имало стратегия за агрегиране, откакто са замислили Midnight преди четири години. Планът изисква протоколи и примитиви на Cardano да наваксат и са на път да постигнат тази цел. Критик в Twitter на име 0xONLY.arf твърди, че Cardano следва подобна пътна карта като Ethereum, но изостава само с няколко години. Cardano ще има проблеми в бъдеще. Критиците очакват Хоскинсън да се върне към Ethereum, за да реши проблемите, които мрежата Cardano ще изпита.

4. Разработчиците на Ethereum публикуваха ключовите точки от срещата на Ethereum ACDE: обсъждане на актуализациите на Devnet 8, ElP-4788, тестовата мрежа на Holesky и др.

Според новини от 18 август, разработчикът на ядрото на Ethereum Тим Бейко обобщи последната среща на изпълнителния директор на разработчиците на ядрото на Ethereum (ACDE). Дискусията включваше актуализации на Devnet 8, ElP-4788, тестова мрежа Holesky, актуализации за редактиране на EIP и нови предложения. EIP-7212 ( secp256r1 предварително компилиран). Следващият ACDE е насрочен за 22:00 на 31 август пекинско време.

5. DeFi протокол за деривати Кумулативният обем на търговия на Cega Finance надхвърли 300 милиона щатски долара

Golden Finance съобщи, че протоколът за деривати на DeFi в социалните медии на Cega Finance заяви, че кумулативният обем на търговия на Cega надхвърля 300 милиона щатски долара.

Игра Hotspot

1.Aptos постига сътрудничество с корейския издател на игри Neowiz и неговата платформа за игри Web3 Intella X

Според новини от 18 август, Aptos обяви сътрудничество с корейския издател на игри Neowiz и неговата платформа за игри Web3 Intella X, с цел да развие екосистемата Intella X и да подкрепи областта на игрите Web3.

Отказ от отговорност: Като информационна платформа за блокчейн, Golden Finance публикува статии само за справка, а не като действителни инвестиционни съвети. Моля, установете правилна инвестиционна философия и не забравяйте да повишите информираността си за риска.

Публикацията: "Golden Web3.0 Daily | Tether ще пусне 3 мащабни продукта преди края на тази година" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!