Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Как BTC ще реагира на курса на Фед?

Както се очакваше, BTC тества $29 500 и се насочи право към $29 000 със силна краткосрочна мечи сила и обем. Пазарът продължава да се охлажда - капитализацията на пазара на стейбълкойн спадна с 8% - до $127 милиарда - до средата на 2021 г.

Тази седмица ще има висока волатилност, в сряда (26 юли) ще бъде обявен процентът на Фед, а в четвъртък (27 юли) - отчетът за БВП на САЩ за второто тримесечие. Вероятност за повишаване на лихвения процент от Фед с 25 базисни точки 26 юли е 99%.

Фючърсите на Фед рядко грешат толкова близо до срещата, а негативът често се връща предварително, така че спадът на пазара беше очакван. И си струва да се има предвид фактът, че затягането на паричната политика ще провокира отслабване на бизнес активността и най-вероятно изтичане на капитал от цифрови активи. Следователно можем да видим отклонение под границата от $29 000.

Изправяне на Курса: Посоката към Бъдещето

За възходящ растеж е необходим положителен фон, който все още не е наличен. Също така, не забравяйте, че по време на обявяването на курса е вероятно да очакваме класически импулс в двете посоки с минимална промяна на цената в края на деня за търговия.

Алкойните се опитват да създадат възходяща вълна, преодолявайки решителната възходяща съпротива. Пазарната капитализация на алткойн трябва да премине прага от 680 милиарда долара, за да се осигури плавно изкачване към нови върхове.

SEC нарече съдебното решение в полза на Ripple грешка. Агенцията намекна за подаване на жалба, което потенциално може да се превърне в възпиращ фактор за инвестициите в XRP и крипто пазара като цяло. Въпреки това, след обжалване, решението на съдията ще остане приложимо право поне през следващите две години. Това означава, че Комисията по ценните книжа и борсите ще има малък шанс да оспори решението.

Публикацията на Светлана Петкова: "Как BTC ще реагира на курса на Фед?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!