Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Kangamoon, Floki, Bone ShibaSwap – Вашият път към печалби?

Kangamoon, Floki, Bone...
Kangamoon, Floki, Bone ShibaSwap – Вашият път към печалби?

Kangamoon, Floki, Bone ShibaSwap – Вашият път към значителни добиви?

Флоки (FLOKI) се подготвя за по-нататъшен спад на цената

Криптовалутата Floki (FLOKI) изглежда е под влиянието на мечи импулс, което предполага потенциално по-нататъшно обезценяване на нейната стойност. Последните ценови тенденции са в полза на мечките, като купувачите се борят да си възвърнат контрола въпреки опитите си да пробият над 200-EMA.

Техническите индикатори за Floki в момента показват мечи предимство в ценовото действие. RSI стои на 35,33 пункта, а 14 SMA се движи над средната линия на 41,96 пункта, което предполага мечи условия. Докато седмичната ценова диаграма показва диапазон между $0,00001545 и $0,00001761, прогнозата за цената на Floki предвижда възможен скок до $0,00002778 до края на годината.

Bone ShibaSwap (BONE) се подготвя за интегриране на Shibarium

Bone ShibaSwap (BONE) се готви да се интегрира с решението Shibarium Layer-2, потенциално предизвиквайки повишен интерес към проекта. Въпреки скорошното влизане в червената зона, предстоящата интеграция на Bone ShibaSwap в Shibarium привлече вниманието.

Shiba Inu (SHIB) и Bone ShibaSwap (BONE) преживяват мини възраждане на цените

Данните в графиката за Bone ShibaSwap показват спад от 35,1% през последните 30 дни, но стабилният му обем на търговия означава значителна ликвидност. Историческите тенденции показват, че Bone ShibaSwap се е възстановил силно, след като е преживял такива спадове. Докато криптовалутата се търгуваше между $0,796447 и $0,959334 през изминалата седмица, прогнозата за цената на ShibaSwap предполага, че може да достигне $2,10 до края на четвъртото тримесечие на 2023 г.

Kangamoon (KANG) разкрива вълнуваща полезност и перспективи за растеж

Kangamoon (KANG), новодошъл в арената на мем монетите, се отличава с това, че предлага полезност в реалния свят. В една вълнуваща боксова игра играчите поемат ролята на кенгуру, участвайки в битки срещу други играчи и печелейки награди. Играта включва куестове, турнири и различни елементи играй, за да спечелиш (P2E), което повишава нейната привлекателност.

Уникалните атрибути на Kangamoon включват 0% данък върху покупката и продажбата, което позволява на играчите да запазят максимална стойност. Играчите могат да надграждат своите герои на Kangamoon с различни способности, печелейки виртуална валута и ценни предмети, които могат да бъдат продадени на пазара, предлагайки значителен потенциал за възвръщаемост на инвестициите.

По време на фазата на предварителна продажба токенът KANG се търгува само за $0,005. Анализаторите прогнозират потенциален 35-кратен скок в стойността, след като бъде листван на основните борси. Kangamoon има за цел да навлезе в пазара на игри на стойност 176 милиарда долара, обединявайки мем ентусиасти и геймъри в едно вълнуващо начинание.

Разгледайте възможностите на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!

Публикацията на Роберт Петров: "Kangamoon, Floki, Bone ShibaSwap – Вашият път към печалби?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!