Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Bone ShibaSwap (BONE) вижда внезапно възходящо възраждане

Bone ShibaSwap (BONE)...
Bone ShibaSwap (BONE) вижда внезапно възходящо възраждане

Bone ShibaSwap (BONE) вижда внезапно възходящо възраждане: какво движи спекулациите?

Bone ShibaSwap (BONE) преживя значително възраждане на възходяща активност, разпалвайки нови спекулации около токена в екосистемата Shiba Inu (SHIB).

Според данни от CoinMarketCap текущата цена на BONE възлиза на $0,6138, отбелязвайки впечатляващото увеличение от 11,04% през последните 24 часа. Същевременно пазарната му капитализация се повиши с 11%, достигайки $141,380,896, докато обемът на търговията отбеляза рязък скок от 41% до $141,380,896.

Подобно на Shiba Inu, BONE е известен със случайни скокове на цените, като скорошен параболичен скок по-рано този месец доведе до скок на цената с 13% в рамките на часове. Подновената интрига около BONE задвижи седмичното му представяне, като ръстът сега възлиза на 10,25%.

Какво подхранва BONE Rally?

Възраждането на стойността на BONE е особено забележително, като се има предвид преобладаващият низходящ тренд, наблюдаван сред повечето алткойни, включително Shiba Inu. Въпреки че точният катализатор зад растежа на BONE остава неуловим, едно правдоподобно обяснение е, че токенът може да е достигнал ценови праг след продължителни спадове.

Значително действие за купуване неочаквано се материализира, когато цената на актива падна до $0,5516 по-рано днес, като на практика обърна това ниво в позиция за подкрепа. Последвалото възстановяване се характеризира с нестабилност, което прави трудно да се установи дали възходящата тенденция ще се запази.

Shiba Inu (SHIB) и Bone ShibaSwap (BONE) преживяват мини възраждане на цените

Освен това, като газов токен на Shibarium, BONE намери обещаващ случай на употреба, добавяйки към основните фактори, движещи продължаващото му натрупване. Тъй като Shibarium наскоро достигна крайъгълен камък от 3 000 000 блока, нарастващото значение на BONE става все по-очевидно в цялата екосистема.

Перспективи за бъдещето

Въпреки че устойчивостта на текущото възходящо възраждане на BONE остава несигурна, мнозина в екосистемата са оптимисти за дългосрочния му потенциал, особено на фона на нарастващото приемане от най-добрите борси.

Като се има предвид връзката му с екосистемата Shiba Inu, BONE проявява известна степен на корелация с SHIB. Следователно всеки потенциален растеж в SHIB може потенциално да се превърне и в растеж в BONE.

Освен това в момента се проучват няколко инициативи за растеж в мрежата Shibarium, включително потенциалния портал за изгаряне на SHIB, който може да има положително въздействие върху траекторията на цената на актива, която се движи напред.

В обобщение, докато несигурността продължава, скорошната възходяща активност около BONE подчертава неговата устойчивост и потенциал за бъдещ растеж в рамките на развиващата се екосистема Shiba Inu.

Публикацията на Георги Шопов: "Bone ShibaSwap (BONE) вижда внезапно възходящо възраждане" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Анализатор вижда ...
Анализатор вижда признаци на потенциално обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн

Пазарен ветеран сигнализира за възможно обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн Тъй като Биткойнът продължава възходящата си траектория от...

SEC подава послед...
SEC подава последен отговор в делото на Ripple, сигнализирайки за ключова фаза в съдебната битка

Окончателният отговор на SEC в делото за Ripple сигнализира за ключов момент в съдебната битка Продължаващата правна сага между Комисията по...

Биткойн вижда важ...
Биткойн вижда важен сигнал за покупка

Биткойн вижда сериозен сигнал за покупка на фона на глобалното изместване на ликвидността Биткойн (BTCUSD) тихо задейства значителен сигнал...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!