Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Kaspa (KAS) майнинг пулове с нови възможности за крипто ентусиасти

Kaspa (KAS) Майнинг пуловете се разширяват до BSC и Polygon, отприщвайки нови възможности за крипто ентусиасти

Kaspa, известен със своята бърза GhostDAG блокчейн, наскоро представи пулове за копаене на Polygon и BNB Chain, отбелязвайки важен крайъгълен камък в непрекъснатото си разширяване. Това развитие отваря врати за осигуряване на ликвидност, позволявайки на потребителите да сдвояват Kaspa с MATIC или BNB токени.

Потенциал на кръстосана верига на Polygon:

Възползвайки се от широката потребителска база на Polygon, нововъведеният кръстосано верижен пул има обещание за значителен потенциал за печалба. По-специално, пулът KAS-WBNB се докосва до ефективността и рентабилността на BNB Smart Chain, засилвайки привлекателността за инвеститорите, търсещи бързи и икономични транзакции.

Според последните прозрения от CoinCodex, цената на Kaspa е претърпяла забележим скок от 5% след стартирането на пула, като алгоритмичните прогнози показват бъдещо покачване до 14 цента през следващия месец.

Протоколът GhostDAG се разширява:

Протоколът GhostDAG, основата на бързия и ефективен блокчейн на Kaspa, разширява обхвата си с инициирането на два нови пула за копаене. Това развитие приканва както новодошлите, така и опитните участници да изследват нови начини за ангажиране в сигурността на мрежата.

SmarDex дава възможност за многоверижно копаене:

Осъществено от SmarDex, наскоро стартираните пулове улесняват сдвояването на Kaspa с WMATIC на Polygon и WBNB на BNB Smart Chain. Тези многоверижни копаещи операции въвеждат KAS на по-широка аудитория в две много популярни мрежи от слой 2, представяйки уникална възможност за общността да участва в защитата на мрежата.

За посветените членове на общността на Kaspa тези пулове предоставят разширена възможност за генериране на пасивен доход от техния дял.

MATIC Mixup:

Крипто майнинг с Samsung Galaxy A14 5G?

Пулът KAS-WMATIC предоставя привлекателна входна точка за ентусиастите на MetaMask, за да се включат в копаене на ликвидност. Позициониран като предпочитана мрежа за децентрализирани приложения и шлюз за потребителите на Ethereum, Polygon може да се похвали с милиони потребители всеки ден. Пулът KAS-WMATIC функционира подобно на други пулове за ликвидност, като предлага на потребителите постоянни награди за копаене за предоставяне на равни количества от двата токена. С непрекъснатата траектория на растеж на Polygon, първите осиновители могат да спечелят изобилни награди от този набор от различни вериги.

BNB Bonanza:

По същия начин пулът KAS-WBNB на BNB Smart Chain предлага примамлива перспектива в по-рентабилна и по-бърза среда. Това се харесва на потребителите, които търсят оптимален баланс между ефективност и достъпност в своите крипто транзакции.

Безпроблемен достъп до басейни:

Достъпът до тези нови пулове за копаене е лесен процес. Потребителите могат да свържат своя портфейл към SmarDex, да навигират до страниците на пула и безпроблемно да добавят ликвидност към пуловете KAS/WMATIC или KAS/BNB. Наградите, произтичащи от такси за транзакции и блоково копаене, започват да се натрупват незабавно.

За тези, които са нови в осигуряването на ликвидност или отглеждането на добиви, SmarDex предоставя лесно за потребителя ръководство, което опростява целия процес. Опростеният интерфейс елиминира необходимостта от сложни настройки на портфейла или делегирани конфигурации, като консолидира всичко чрез обединен портал.

Положителен ценови импулс:

Признаците за окуражаващ растеж са очевидни, тъй като цената на Kaspa реагира положително в отговор на съобщенията на SmarDex. CoinCodex отчита скок от 5% в стойността на KAS през последните 24 часа, достигайки $0,1284 към момента на писане.

Алгоритъмът за прогнозиране на цените KAS предсказва добро за бъдещето, предполагайки прогнозирано увеличение до $0,1398 в рамките на един месец – скромно, но заслужаващо внимание увеличение от 9%.

В заключение, разширяването на пуловете за копаене на Kaspa до Polygon и BNB Smart Chain чрез SmarDex не само означава стратегически ход за проекта, но също така отключва разнообразни възможности за потребителите, укрепвайки позицията на платформата в непрекъснато развиващия се крипто пейзаж. Докато Kaspa продължава да използва потенциала на GhostDAG и междуверижната съвместимост, нейната общност може да се възползва от безпроблемната интеграция на предоставянето на ликвидност в тези динамични блокчейн мрежи.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Kaspa (KAS) майнинг пулове с нови възможности за крипто ентусиасти" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!