Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Когато дойде „бичият пазар“, трябва ли да правите пари, като правите спот търговия или договори?

Какъв е стандартът за измерване на добитък?Направо казано,който може да направи пари накрая ще се смее последен.

Ако използвате този стандарт, няма значение дали правите спот стоки или правите договори, няма значение, важното е дали губите или печелите.

Тези, които правят спот търговия, са относително стабилни, докато тези, които правят договори, са относително агресивни. Няма правилен или грешен начин да го направите. Тъй като съществува, значи има причина за съществуването си.

Без значение кой метод на търговия е възприет, важно е да можете да станете стомана чрез непрекъснат опит. Неслучайно може да се превърне във вечно зелено дърво на капиталовия пазар и да оцелее на капиталовия пазар повече от десет години и десетилетия, а зад привидно случайното трябва да има нещо неизбежно.

истински победители на пазара,

Трябва да има солидна търговска система;

Има зряла система за управление на акаунти;

Петте основни сигнала предполагат, че идва бичият пазар. Когато идва бичият пазар, можете да правите пари само като схванете общата тенденция!

Има набор от правила за коригиране на вашия манталитет.

Без две четки как смееш да се фукаш пред другите.Магаре ли е или кон ще видиш разликата.

Ние винаги завиждаме на онези талантливи хора, чиито активи в акаунта непрекъснато се увеличават. Дори на мечи пазар те могат да правят пари, но просто печелят повече и печелят по-малко. Както всички знаят, това, което можем да видим е, че той е направил пари, но това, което не можем да видим, е тяхната отдаденост зад парите.

Спомням си един Xiaosan, който започна с капитал от 100 000 и сега има състояние от над 100 милиона. Той каза една дума, нормално е да възобновите търговията до два или три часа сутринта. Освен търговия, нищо в живота може да събуди интереса му, включително отношенията между мъже и жени. Удоволствието, донесено от главоломния ръст от 45 градуса на капиталовия пазар, е много по-голямо от кулминацията на финалния спринт между мъже и жени.

Независимо дали става въпрос за фондовия пазар или валутния пазар, екстремният фокус върху търговията е точно това, което липсва на повечето от нас, а освен това е и недостижимо състояние.

Това се превърна и в разделителната линия между голямото кафе и праза и непреодолима пропаст.

Аз съм от тази страна на реката, а ти си от другата й. През повечето време те просто си завиждат, но рядко постигат съвършенство. В живота срещата е красота, раздялата също е красота, съвършенството е красота и непълнотата също е красота.

Като цяло, това, от което се нуждаете на крипто пазара, е да научите повече знания, да печелите доходи, като същевременно подобрявате собственото си познание, вместо да мислите за сто пъти монети, хиляди пъти монети или всякакви потенциални проекти.Нереалистично, дори и да имате късмет, може да не успеете да го задържите или купите!

Публикацията: "Когато дойде „бичият пазар“, трябва ли да правите пари, като правите спот търговия или договори?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!