Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Корекция на цената на шиба ину: ключови нива и анализ за потенциален отскок

Корекция на цената на...
Корекция на цената на шиба ину: ключови нива и анализ за...

Ключови нива, които да наблюдавате, докато цената на Shiba Inu предизвиква нова корекционна тенденция

Неотдавнашната консолидация в цената на Shiba Inu сигнализира за временна пауза във възходящата му траектория, което предполага, че е в ход леко отдръпване, за да се укрепи силата му за бъдещи печалби.

Shiba Inu: Акценти в историята

  • Установените възходящи трендове често преминават през кратки фази на консолидация, за да наберат инерция за по-нататъшно възходящо движение.
  • Корекцията над нивото на Фибоначи от 50% показва, че общата възходяща тенденция продължава.
  • 24-часовият обем на търговия за Shiba Inu възлиза на 2,3 милиарда долара, с 9,8% увеличение.

Цена на Shiba Inu: Инерцията на възстановяване на Shiba Inu, втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, срещна значителна съпротива при $0,000045. Ярко изразена свещ за отхвърляне с дълъг фитил сигнализира за силно режийно предлагане, водещо до странично ценово действие и фаза на консолидация след рали. Тъй като Биткойнът достига нови върхове, купувачите на мемекойна може да се прегрупират на фона на текущите колебания, за да поддържат продължаващото възстановяване.

Здравословното корекция определя цената на SHIB за по-високо рали

През последните две седмици секторът на мем криптовалута надмина традиционните класове активи, демонстрирайки трицифрени печалби във водещи токени като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Pepe coin (PEPE), Floki и Bonk.

Анализът на дневната графика разкрива скока на цената на Shiba Inu от $0,00000934 до $0,0000456, отбелязвайки забележително увеличение от 388%. Въпреки това, засиленият натиск върху продажбите на това ниво предизвика рязко обръщане, сваляйки цената на мемекойна до $0,0000341.

Анализ на цената на Litecoin (LTC): Потенциален отскок към $75

Формирането на свещ за отхвърляне с дълга опашка показва теглене на печалба от краткосрочни търговци, което потенциално води до незначителна корекция в цената на SHIB. Независимо от това, отдръпването, което се движи над нивото на корекция на Фибоначи от 38,2%, предполага, че купувачите запазват силна опора в този актив.

Продължаващата фаза на консолидация е готова да подмлади възходящия импулс и да се подготви за следващия етап на възходящо движение.

За купувачите пробивът на непосредствената съпротива при $0,000037 би сигнализирал за възраждане, докато надхвърлянето на $0,0000456 би предоставило потвърждение за устойчиво възстановяване.

Въпреки това, въз основа на нивата на корекция на Фибоначи, текущата корекция може да срещне интерес за покупка при $0,00003178 и $0,00002747, съответстващи съответно на нивата на Фибоначи от 38,2% и 50%.

Технически индикатор:

  • Дивергенция на подвижна средна конвергенция (MACD): Мечи кръстосан между MACD (оранжев) и сигнал (син) предполага, че цената на SHIB е във фаза на активна корекция.
  • Експоненциална подвижна средна: Наклонът от 50 EMA на 4-часовата графика предлага решаваща подкрепа за купувачите да поддържат тенденцията на възстановяване.
Публикацията на Георги Шопов: "Корекция на цената на шиба ину: ключови нива и анализ за потенциален отскок" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!