Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Крипто анализ и прогноза на Aptos: Преобладават мечи сигнали

Крипто анализ и...
Крипто анализ и прогноза на Aptos: Преобладават мечи сигнали

Aptos crypto, обозначен като APT, е изправен пред значителен натиск за продажба, като в момента се насочва към зоната на търсене от $7,00. Този анализ се задълбочава в скорошната пазарна динамика, ключови нива на съпротива и подкрепа, както и технически индикатори, оформящи ценовото действие на Aptos.

Преглед на пазара

Крипто Aptos се бори да пробие нивото на съпротива от $9,22, срещайки силен мечи импулс през последните сесии. Въпреки търговията над различни дневни пълзящи средни (20, 50, 100 и 200-дневни), ниският обем на търговия предполага липса на интерес и импулс. Мечи сигнали от тези пълзящи средни показват предизвикателна среда за крипто.

През последната седмица Aptos отбеляза спад от 9,03%, но месечните и шестмесечните резултати отразяват печалби от 5,80% и 6,83% , съответно. Годишните данни показват впечатляващото увеличение от 87,75%; но спадът от началото на годината от приблизително 121,39% подчертава предизвикателствата, пред които е изправена през годината.

Технически показатели

Техническите индикатори предполагат цялостен възходящ тренд, като индексът на относителната сила (RSI) и дивергенцията на подвижната средна конвергенция (MACD) показват незначителна корекция в цената на Aptos. Настоящите пазарни условия изискват значителна подкрепа от биковете за започване на възстановяване, особено като се има предвид съпротивата от предишни нива и множество пълзящи средни.

На дневните графики продавачите доминират напоследък, като цената е под неутралност и търси подкрепа при 200-дневната пълзяща средна. Въпреки че е изправен пред корекция, техническите индикатори и ценовото действие предполагат, че Aptos crypto може да претърпи лека корекция, преди потенциално да продължи своя възходящ тренд.

Анализ на краткосрочния хоризонт

В краткосрочен план Aptos crypto показва силата на продавачите, като записването на печалби се отбелязва в краткосрочните графики. Търговията под ключови експоненциални пълзящи средни (EMA) сигнализира за допълнителна слабост. RSI, близо до зоната на свръхпродаденост при 33, показва мечи настроения, докато MACD, образуващ червени ленти и мечи кросоувър, подсилва коригиращата перспектива.

Техническа оценка

Към момента на публикуване Aptos crypto се търгува над 50-дневните и 200-дневни пълзящи средни стойности (DMA), поддържайки текущата ценова тенденция. RSI при 46,95 пункта и 14 SMA над средната линия при 58,61 пункта предполагат мечи настроения. Мечият кросоувър на MACD сигнализира за потенциален по-нататъшен спад за APT крипто цената.

Техническите осцилатори, включително MACD, RSI и EMA, са в съответствие с низходящата тенденция за Aptos (USD: APT). Индикаторите предполагат продължаване на низходящия тренд в цената на APT крипто. Докато дългосрочната перспектива показва положителни печалби, краткосрочният анализ предполага предпазливост, с ключова подкрепа при $7,04 и съпротива при $9,22.

Технически нива

  • Ниво на поддръжка: $7,04
  • Ниво на съпротива: $9,22

Отказ от отговорност: Тази статия е само за информационни цели и не предоставя финансови, инвестиционни или други съвети. Авторът и споменатите лица не носят отговорност за финансови загуби, произтичащи от инвестиране или търговия. На читателите се препоръчва да проведат собствено проучване, преди да вземат финансови решения.

Публикацията на Николай Кръстев: "Крипто анализ и прогноза на Aptos: Преобладават мечи сигнали" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!