Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Layer 2 Mantle планира да инвестира 200 000 ETH в LP, за да увеличи реализираната печалба

Ключови точки:

  • Управлението на Mantle разглежда предложенията Комитетът по икономика на Mantle да управлява предложенията за залагане на LSD и ETH.

  • MEC ще взема консервативни решения за разпределение на активите на хазната и ще работи независимо от попечителството на активите.

  • Комитетът ще оценява стратегиите, ще договаря условията и ще приоритизира управлението на риска, укрепвайки управлението в рамките на екосистемата.

Mantle Governance, организация, отговорна за надзора на управлението на хазната в рамките на екосистемата Mantle, участва в значителни дискусии относно управлението на предложенията за залагане на LSD и ETH.

В опит да се рационализират процесите на вземане на решения и да се разгледат чувствителни към времето въпроси, беше направено предложение за създаване на специализиран подправителствен орган, известен като Икономически комитет на Мантъл (MEC). Този комитет ще работи под ръководството на ръководството, като се фокусира върху незначителни детайли и взема консервативни решения за разпределение на активите на Mantle Treasury.

Основната цел на предложения MEC ще бъде да оцени и определи разпределението на държавните активи по начин, който избягва риска. Този комитет ще служи като специален орган за вземане на решения, отделен от отговорностите за съхранение на активи. Чрез създаването на този специализиран комитет, поддръжниците имат за цел да подобрят ефикасността и ефикасността на процесите на вземане на решения, да улеснят търговските преговори и да поддържат проверки и баланси между съществуващите субекти.

Предложението обхваща няколко ключови аспекта, които ще бъдат гласувани от общността. Освен това, той се стреми да разреши стратегиите за залагане на Mantle LSD и Lido ETH, позволявайки комбинирана надбавка до 200 000 ETH. Комитетът ще бъде упълномощен да участва в търговски преговори, да определя времето и мащаба на влизането и излизането на стратегията и да приоритизира управлението на риска и принципалната защита.

Layer 2 Mantle Network официално пусна своя Mainnet Alpha

MEC ще носи няколко отговорности, включително периодичен преглед на стратегиите, изготвяне на препоръки за модификации на одобрени стратегии и квоти и вземане на решения за влизане и излизане от стратегии в рамките на одобрените ограничения. Комитетът ще оцени стратегиите въз основа на фактори като синергия на продукта Mantle, технически рискове, търговски рискове и икономически рискове, с предпочитание към тествани в битки приложения във веригата.

Освен това комисията ще договаря търговски условия за стратегии, като набляга на основните защитни механизми, по-ниски такси и гъвкави срокове на ангажиментите. Управлението на риска и защитата на активите на касата ще останат от първостепенно значение във всички действия и решения на комисията.

Одобрените стратегии и квоти, както е посочено в предложението, ще се съсредоточат върху ETH Staking и LSD. Конкретните позиции включват Lido stETH и/или wstETH, Mantle LSD mntETH, директно залагане с оператори на възли от Tier-1 за Mantle LSD по време на фазата на нарастване и изграждането на (w)stETH-ETH и mntETH-ETH LP двойки в Ethereum L1 и мантия L2 DEX.

За да осигури стабилно вътрешно управление, предложеният икономически комитет ще възприеме силно консервативен подход към управлението на риска. Неговото членство, правилата за вътрешно управление и оторизираните стратегии и разрешения могат да бъдат променени по всяко време от ръководството.

Предложението подчертава продължаващия ангажимент на общността за стабилно управление и управление на риска в рамките на екосистемата. Чрез създаването на MEC заинтересованите страни се стремят да насърчат информираното вземане на решения, да осигурят отговорно разпределение на хазничните активи и допълнително да укрепят основите на мрежата.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Информацията на този уебсайт се предоставя като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме ви да направите свое собствено проучване, преди да инвестирате.

Прочетете още...

24 Crypto News

Публикацията на Милчо Атанасов: "Layer 2 Mantle планира да инвестира 200 000 ETH в LP, за да увеличи реализираната печалба" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!