Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Макс Кийзър критикува Cardano (ADA)

Макс Кийзър критикува...
Макс Кийзър критикува Cardano (ADA)

Макс Кийзър разкритикува Cardano, като го определя като „изключително опасен“ и „централизиран боклук“

Известният защитник на Биткойн и съветник на президента на Ел Салвадор Найиб Букеле, Макс Кайзер, отново предизвика противоречия в крипто общността, този път насочвайки критиките си към Cardano (ADA).

Противоречието се разпали миналия петък, когато Кийзър влезе в Twitter, заявявайки, че само Биткойн максималистите са добре дошли в Ел Салвадор. Той добави остро изявление, предполагайки, че тези, които не са съобразени с Биткойн, може да не намерят страната подходяща за тях. Ситуацията ескалира допълнително, когато Кийзър сподели провокативен видеоклип с надпис „Чарлз Хоскинсън разклонява ADA/Cardano“.

Този туит предизвика бърз и страстен отговор от общността на Cardano, като различни групи осъдиха коментарите на Keiser. Невъзмутим, Кийзър удвои позицията си на следващия ден, като заяви, че Cardano и други алтернативни монети с право са смятани за „токсични, отровни, нерегистрирани, незаконни шиткойни в Ел Салвадор“.

На фона на шума в социалните медии, потребител се изправи срещу Кейзър, предполагайки, че неговият непрекъснат фокус върху Cardano показва по-дълбока загриженост. Кайзър отговори, предупреждавайки обществеността за това, което той възприема като изключителна централизация и липса на стойност на ADA. Той продължи да прогнозира значителен спад от 99% спрямо Биткойн за Cardano до 2024 г. Кийзър твърди, че техните действия, включително застъпничеството за експулсирането на Чарлз Хоскинсън от Ел Салвадор, са изиграли роля за спасяването на животи в страната.

Макс Кийзър за неуспеха на Биткойн да надмине $50 000 въпреки одобрението на ETF

Друг потребител зададе въпрос, питайки за интензивния фокус на Keiser върху Cardano. В отговор Кайзър оприличи предупрежденията си с тези за Ной и ковчега, подчертавайки убеждението си, че ADA е „изключително опасен централизиран боклук“.

Интересното е, че забележките на Кайзър се разгръщат само ден след като Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, се изправи срещу Биткойн максималистите, като специално изтъкна Макс Кайзър. Хоскинсън критикува максималистите за това, че отхвърлят алткойните, определяйки ги като измами, а поддръжниците им като престъпници. Според Хоскинсън Кийзър е част от група, която смята всичко, различно от Биткойн, за безполезно, незаконно и заслужаващо лишаване от свобода.

Този сблъсък между Биткойн максималистите и привържениците на алткойни не е ново явление, като Кийзър постоянно е един от най-гласовите критици на алткойните. През май той заяви, че всичко, включително Ethereum и XRP, са ценни книжа, с изключение на Bitcoin. Неотдавна той заяви, че криптовалути като Cardano и XRP, заедно с други алткойни, са създадени от финансови терористи и несъмнено са използвани за финансиране на тероризма.

Тъй като пространството на криптовалутите продължава да се развива, идеологическите конфликти и конкуренцията между различните проекти се очаква да продължат. Въпреки това нарастващият консенсус в рамките на крипто общността се застъпва за хармония между всички криптовалути. Мнозина твърдят, че секторът е изправен пред значителни предизвикателства, като регулации, хакове и обвинения във финансиране на тероризъм, което прави от решаващо значение индустрията да се обедини срещу общите заплахи.

При навигирането в сложния пазар на криптовалутата е от съществено значение да се разпознават различните гледни точки и да се насърчава конструктивен диалог. Въпреки че критиките на Keiser може да предизвикат разделение, те подчертават по-широкото напрежение в крипто пространството и продължаващия дебат относно ролята и легитимността на различни цифрови активи. Тъй като индустрията узрява, намирането на обща основа и справянето със споделените предизвикателства ще бъде наложително за устойчив растеж и приемане.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Макс Кийзър критикува Cardano (ADA)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!