Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Медийният шум нараства с наближаването на старта на Shibarium

Медийният шум нараства...
Медийният шум нараства с наближаването на старта на Shibarium

Медийният шум нараства с наближаването на старта на Shibarium – може ли Shiba Inu да открадне светлината на прожекторите от злия Пепе?

Shiba Inu е в зимен сън от дълго време. Освен че се срина с няколко пункта надолу по време на пазарни спадове, мем монетата беше до голяма степен хладка тази година. Не успя да направи движения дори по време на победата на XRP над SEC.

Но пазарът отново е обърнал поглед към Shiba Inu, тъй като стартирането на Shibarium Mainnet наближава.

Обемът на търговия на SHIB е нараснал със 153%.

LucieShib, член на маркетинговия екип на Shiba Inu, намекна за ускореното стартиране на Shibarium Mainnet чрез Twitter. Според Fear & Greed Index, пазарът е предимно алчен към Shib на 25 юли 2023 г. Но това не се е превърнало в увеличение на цените за мем монетата. Той успя да спечели само 0,10% през последните 24 часа.

Предполага се, че несигурността около изстрелването и неговата ефективност е подтикнала инвеститорите да бъдат внимателни. Според данни във веригата, общият брой прехвърлени SHIB токени непрекъснато намалява, откакто новините около съдебния процес на Ripple разпространиха еуфория на пазара.

Прехвърлените токени се използва за разбиране на вариациите в мрежовата активност чрез добавяне на броя на токените, транзактирани между потребителите на ден. Спад в прехвърлените токени показва, че мрежовата активност е ниска. Що се отнася до Shiba Inu, показателят се понижи с 89% от 11,5 трилиона до 1,3 трилиона SHIB между 14 юли и 24 юли.

Това обяснява защо цената на SHIB не успя да направи силно движение в нито една посока през последните две седмици. Докато монетата регистрира ръст от 3% на двуседмичната графика, движението на седмичната графика е само 1,08%.

Прогноза за цената на Shiba Inu тази седмица

Датата на стартиране беше отлагана многократно в миналото. Въпреки загадъчната публикация от LucieShib, все още няма яснота относно стартирането. Същият акаунт по-рано публикува, че стартирането вероятно ще се проведе през август или септември.

#Shibarium няма да се появи този месец и има ГОЛЯМО МОЖЕБНО да се появи през следващите 2-3 месеца. Въпреки това, тъй като чакахме толкова дълго, можем да изчакаме още няколко седмици. Междувременно нека се насладим на нещата, които предстоят, като тийзъри на Metaverse или нови постижения на $SHIB. — (@LucieSHIB)

Публикация в блог от Shytoshi Kusama по-рано разкри, че слой 2, Shibarium ще бъде разкрит по време на Blockchain Futurist Conference, хакатоните ETHToronto и ETHWomen, насрочени за август 2023 г. в Канада. Но крайъгълният камък, вероятно един от най-решаващите в предстоящото пътуване на Shiba Inu, няма да доведе до увеличение на цената, ако несигурността продължава.

Нереалистично е да се очаква SHIB да направи нестабилни движения тази седмица при настоящите обстоятелства. Инвеститорите избират да изчакат по-конкретно съобщение от членовете на екипа на Shiba Inu относно стартирането на Mainnet, преди да налеят пари в актива или да засилят позицията си.

В момента на цена от $0,000007812 биковете Shiba Inu се стремят към $0,0000085 за останалата част от седмицата. Но ще остане в диапазона от $0,000007, ако няма забележителни вариации в социалните настроения.

Напрежението за цените на Shiba Inu (SHIB) нараства с наближаването на старта на Shibarium

Тъй като по-широкият пазар се понижи с 1,67% през последните 24 часа до $1,17T, низходящото движение може да дръпне допълнително Shiba Inu. Може да падне до $0,0000065, ако мечките доминират на пазара.

Може ли Shiba Inu да открадне гръмотевицата на Evil Pepe?

Evil Pepe беше една от най-модерните сензации за мем монети през юли. Тъмният братовчед на Пепе стартира своята продажба на символи миналата седмица и непрекъснато разраства общността на мемовете. Тъй като Pepe се срива до нови дъна, инвеститорите вярват, че Evil Pepe предлага почивка.

Предварителната продажба на $EVILPEPE е ограничена до четиринадесет дни, за да се зададе ниска първоначална пазарна капитализация за мем монетата. Но ако отборът поддържа сегашното темпо, ще се разпродаде тази седмица. То ще бъде последвано от пускането на токени скоро, широко прогнозирано, че ще доведе до по-широка мем монетна мания.

По-внимателен поглед към крипто страната на Twitter разкрива, че стартирането на Shibarium Mainnet не успя да се справи с шума в социалните медии около Evil Pepe. Мълвата за мем монетата се разпространява из пазара, укрепвайки прогнозите за цените. Според анализаторите $EVILPEPE е следващата мем монета, готова за експлозия с потенциал да резервира някъде от 2000% до 5000% ROI за инвеститори в предпродажба.

Какво се крие зад рекламата на Evil Pepe?

Подобно на всички мем монети, които завладяха пазара, маркетинговият успех на Evil Pepe може да се отдаде на неговата дива тема и копия. Вместо сладникаво покритие, то излага принципа и визията си с груби думи.

„Току-що загубихте предишната си сделка, така че знаете, че трябва да я оставите на мира. Но ти маймунираш по всякакъв начин. Това е Злият Пепе. Той те накара да го направиш. И можете да го обвинявате без срам тук. Всички имаме нужда от малко зла страна, за да успеем в играта с мем монети. Сега прегърнете това, което вашият зъл глас ви казва и купете Pepe Coin – версията Evil – в предварителна продажба преди DEX помпа!“

Перспективите на Evil Pepe като дългосрочно задържане са близки до нула, особено в сравнение с установени мем монети като Shiba Inu и Dogecoin. Но това е отлична краткосрочна инвестиция за следващите няколко седмици. Инвеститорите, които успеят да грабнат мем монетата преди предварителната продажба да се разпродаде, гледат на сериозна потенциална възвръщаемост през първата седмица на август.

Evil Pepe срещу Wall Street Memes – Коя е най-добрата инвестиция в Meme Coin сега?

Wall Street Memes е друга мем монета, която привлече вниманието на пазара този месец. Това е мащабен проект за мем монети в сравнение с Evil Pepe, който се бори за трето място в класацията за мем монети.

Въпреки че това може да звучи като амбициозна цел, общността разпродаде своята NFT колекция, озаглавена Wall St. Биковете през 2021 г., в рамките на половин час. Подкрепен от съществуваща общност от над 1 милион, този път очите на Wall Street Memes са насочени към по-големи амбиции. Той е приветстван като следващата 100X мем монета според водещи крипто публикации.

Въпреки това Evil Pepe има силно конкурентно предимство пред Wall Street Memes по отношение на първоначалната пазарна капитализация. Докато WSM има цел за предварителна продажба от $30 милиона, Evil Pepe се стреми към забележително по-ниска сума от само $1,996,002. С други думи, Evil Pepe има ниска първоначална пазарна капитализация в сравнение с мемите на Wall Street, оставяйки по-голямо пространство за растеж на ранните инвеститори.

Добре дошли в тъмната страна Гмурнете се в дълбините на мем-стиха с Evil Pepe, безапелационно зъл обрат на класически мем. Присъединете се към предварителната продажба и станете част от най-зловещия проект за токени в блокчейна#EvilPepe #Presale #ERC20 #crypto — Злият Пепе (@evilpepe_token)

Стартирането на токена на Evil Pepe също ще бъде по-рано от мемите на Wall Street поради по-краткия период на предварителна продажба. Въпреки че Wall Street Memes вече събра $17,5 милиона от $30 милиона, е малко вероятно да се разпродадат през следващите осем дни. Но ако китовете доминират в предварителната продажба на WSM, възможността за разпродажба не може да бъде изключена този месец.

Публикацията на Сребрин Петров: "Медийният шум нараства с наближаването на старта на Shibarium" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!