Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Мрежовата активност на Polygon (MATIC) нараства

Мрежовата активност на...
Мрежовата активност на Polygon (MATIC) нараства

Мрежовата активност на Polygon (MATIC) нараства въпреки променящите се крипто тенденции

В непрекъснато развиващия се пазар на криптосферата, Polygon (MATIC) наскоро претърпя промяна в разговорите в социалните медии, тъй като решенията на слой 2 и мем монетите привлякоха светлината на прожекторите. Въпреки това, под повърхността, мрежата Polygon стана свидетел на забележителен скок в активността, което показва устойчив импулс сред променящите се тенденции.

Повишаване на ангажираността на потребителите

Последните данни разкриват поразителна тенденция: мрежата Proof of Stake (PoS) на Polygon последователно надхвърля 1 милион ежедневни активни адреса за непрекъснат период от 25 дни. Ежедневните активни адреси служат като метрика за уникални потребителски портфейли, взаимодействащи с мрежата в даден ден. Устойчивото надхвърляне на 1 милион предполага значително и продължително нарастване на използването на мрежата, намеквайки за нарастваща потребителска база и потенциално разширяване на мрежата.

Популярността на екосистемата стимулира растежа

Този скок в активността може да се отдаде на нарастващата популярност на екосистемата Polygon, особено в областите на незаменими токени (NFT) и децентрализирани финанси (DeFi). През последните седмици станахме свидетели на значително повишаване на интереса и в двата сектора. Анализът на данните на Dune Analytics разкрива значително увеличение на обема на сделките с NFT, което сигнализира за повишена активност в екосистемата.

Динамика на DeFi и TVL флуктуации

Polygon (MATIC) нараства с 5,57%: Позициониран за растеж сред иновациите в блокчейн

В сектора на DeFi Polygon отбеляза растеж както в децентрализираните борси (DEX), така и в генерирането на приходи. Въпреки това, въпреки тези обещаващи показатели, Total Value Locked (TVL) в рамките на мрежата стана свидетел на значителен спад през същия период. Това несъответствие предполага, че макар новите потребители и търговската активност да са се увеличили, това не е задължително да доведе до увеличаване на средствата, заключени в DeFi протоколите на Polygon.

Няколко фактора биха могли да подкрепят този спад в TVL. Потребителите може да пренасочват средствата си към платформи DeFi, предлагащи превъзходни печалби или разширени функции. Като алтернатива, някои потребители може да изтеглят заключени активи за теглене на печалби или да ги разпределят другаде в рамките на крипто екосистемата.

Пазарно представяне и растеж на мрежата

В момента MATIC се търгува на $0,712, отразявайки похвален ръст от 9,21% през последните 24 часа. Обемът на търговия през този период обаче отбеляза спад от 49,17%. Освен това растежът на мрежата също намаля през този период, което предполага намаляващ интерес сред новите адреси в MATIC.

Докато Polygon преминава през тези колебания, той подчертава динамичния характер на крипто пазара и важността на адаптирането към развиващите се тенденции. Въпреки променящия се пазар, устойчивата мрежова активност на Polygon подчертава нейната устойчивост и потенциал за бъдещ растеж, подкрепян от стабилната му екосистема и ангажирана потребителска база.

Публикацията на Георги Шопов: "Мрежовата активност на Polygon (MATIC) нараства" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Solana: Задълбоче...
Solana: Задълбочен анализ на последните пазарни движения

Навигиране в динамиката на цените на Solana: Дълбоко потапяне в последните пазарни тенденции През последните дни пазарът на криптовалути се...

Анализиране на ак...
Анализиране на активността на Биткойн във веригата

Проучване на връзката между активността на Биткойн във веригата и динамиката на цените Откакто достигна нов рекорд за всички времена в...

Анализиране на те...
Анализиране на текущото представяне на Ripple на фона на несигурността на пазара

Пазарните борби на Ripple: Анализиране на представянето на фона на регулаторна несигурност През последните 30 дни Ripple (XRP) беше изправен...

Може ли Биткойн д...
Може ли Биткойн да си върне $64 000 на фона на силен натиск за продажби?

Анализиране на стабилизацията на Биткойн: Перспективи за възстановяване на $64k на фона на натиска от продажби След седмица на волатилност...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!