Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Няколко алткойни ще се покачат през следващите 2 - 3 седмици!

В последния си анализ Ah Zheng прогнозира, че пазарът на криптовалута може да се възстанови през следващите 2-3 седмици. Въпреки това, тази възходяща теза ще бъде потвърдена само ако лидерът на пазара Биткойн (BTC) се задържи над ключовото ниво на подкрепа от $29 500.

Освен това Ah Zheng прогнозира, че BTC ще затвори над $32 000 през следващите няколко дни, което може да постави началото на пая да се покачи до между $35 000 и $40 000 през следващите няколко седмици. От друга страна, ежедневно затваряне на BTC под $295 000 може да доведе до отдръпване до $27 000 през следващите седмици.

Въпреки възходящите перспективи за водещата криптовалута, все още има значителен натиск върху продажбите върху седмичната графика на Биткойн. Ако BTC успее да затвори седмичната свещ над $32 000, аз ще бъда оптимистичен за BTC с увереност.

Положителната вяра в пазарните лидери произтича от факта, че седмичният RSI е в територия на свръхпродаденост и индикаторът сигнализира, че силата нагоре остава за следващите 2-3 седмици. Ако седмичната свещ на BTC затвори над $32 000, Ah Zheng прогнозира, че цената му може да се покачи до между $35 000 и $40 000.

Ако случаят е такъв, мисля, че положителният импулс на BTC може леко да се охлади, давайки шанс на пазара на алткойни да навакса. В допълнение, Ah Zheng спекулира, че следващото рязко покачване на BTC може да се случи между октомври и декември тази година и прогнозира, че BTC може да достигне $50 000 до края на годината.

Говорейки за алткойни, лидерът на алткойн Ethereum (ETH) поддържа подкрепа. Потенциален вход за търговия с криптовалутата може да бъде около $1900. Подобно на BTC, аз също съм оптимистичен за ETH и прогнозирам, че цената му може да нарасне до $2600 до април 2024 г.

Междувременно Avalanche (AVAX) наскоро беше отхвърлен от своята 200-дневна пълзяща средна. Следователно цената на криптовалутата може да падне до $12,20 през следващите дни. Би било възходящо за AVAX, ако цената на акциите достигне това ниво.

Друг алткойн Polygon (MATIC). Като се има предвид, че MATIC беше в зона на подкрепа по време на периода на анализ, Ah Zheng прогнозира, че MATIC може да падне до $0,65.

Ако този спад не се случи, алткойнът се очаква да види рязко възстановяване на цената, тъй като индикаторите RSI на по-ниските времеви рамки достигат дъното си в региона на свръхпродаденост. В този случай нашата възходяща цел ще бъде между $0,74 и $0,76. Ако има устойчива подкрепа за купуване, алткойнът може да се покачи до $1.

Theta Network (THETA) нямаше какво да каже за алткойна, но прогнозира, че THETA може да падне до $0,675 в краткосрочен план. Междувременно популярната мем монета Dogecoin (DOGE) е „в идеална територия за покупка“, което води до моята дългосрочна възходяща позиция по отношение на криптовалутата.

Ah Zheng прогнозира, че DOGE може да избухне през следващите 2-3 седмици. Ако това се случи, целта за повишаване на цената за Memecoin ще бъде $0,1. Цената на криптовалутата може да продължи да расте до $0,15.

За убиеца на Ethereum Solana (SOL), Ah Zheng прогнозира, че алткойнът може да се покачи до $38 до $40. Възходящата прогноза идва, след като криптовалутата най-накрая проби над нивото на съпротива от $26 през последните няколко дни. Въпреки това, преди това потенциално рали, SOL може да тества отново $26 през следващите 24-48 часа.

Цената на Ripple (XRP) скочи с повече от 70% само за 24 часа след дългоочаквания положителен резултат от съдебно дело между Ripple Labs и Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Въпреки значителните печалби, аз все още смятам, че цената на XRP може да продължи да се покачва през следващите седмици.

Ако тази възходяща теза се потвърди, цената на алткойна може да се повиши. Преди това обаче алткойнът първо трябва да пробие над $1. В допълнение, Ah Zheng спекулира, че BTC трябва първо да се покачи, а след това XRP и други алткойни ще последват примера.

Що се отнася до пазара на DeFi, аз съм по-оптимистично настроен за SushiSwap (SUSHI), който се очаква да експлодира в краткосрочен план. Преди това обаче Ah Zheng прогнозира, че може леко да се оттегли до 0,75-0,76 щатски долара.

Не на последно място, протоколът NEAR (NEAR) също е една от криптовалутите, които трябва да се наблюдават в краткосрочен план. Цената на алткойна вероятно ще се увеличи през следващите седмици. Ако това се случи, цената на NEAR може да достигне $2,5.

В крайна сметка все още има много неща, които не са включени, като конкретни възможности и конкретни решения.Тези неща често са извън обхвата на една статия.

Публикацията на Светлана Петкова: "Няколко алткойни ще се покачат през следващите 2 - 3 седмици!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!