Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

OKX NFT Marketplace с $50 милиона дневен обем на търговия

OKX NFT Marketplace с...
OKX NFT Marketplace с $50 милиона дневен обем на търговия

OKX NFT Marketplace надминава конкурентите с $50 милиона дневен обем на търговия, подхранван от манията по Биткойн ординалите

В новаторско развитие, OKX NFT Marketplace се очертава като лидер в NFT сектора, надминавайки известни платформи като OpenSea, Blur и Magic Eden. Скорошни данни от DappRadar разкриват, че OKX NFT Marketplace регистрира удивителен дневен обем на търговия от над $50 милиона в приблизително 10:00 сутринта UTC на 18 декември, цифра, която засенчи комбинираните 24-часови търговски обеми на неговите конкуренти, възлизащи на около $24 милиона .

Търговията с Биткойн ординали предизвиква скок на пазара на NFT

Катализаторът зад този безпрецедентен успех се крие във въвеждането на търговия с Bitcoin Ordinals, което предизвика значителен скок в обема на търговия на NFT пазара. Според последните прозрения от NFT тракера CryptoSlam, Биткойн преживя забележителна седмица с обем на продажбите от $367 милиона, надминавайки комбинираните седмични обеми на търговия на Ethereum и Solana, които възлизаха на $91 милиона.

На 12 декември Биткойн мрежата стана свидетел на значителен скок в дневния обем на продажбите на NFT, достигайки $24 милиона, изпреварвайки Ethereum с приблизително $16 милиона и Solana с $6 милиона.

Трябва да се отбележи, че целият пазар на NFT, не само Биткойн ординалите, претърпя ренесанс. Само през ноември общият обем на сектора доближи 1 милиард долара, което показва подновен ентусиазъм сред потребителите за сделки с по-висока стойност. През този месец средната стойност на NFT транзакциите се повиши с впечатляващите 114%, ескалирайки от $126 до $270.

BRC-20 токени и Биткойн ординали Стратегическа подкрепа

Основна движеща сила зад този забележителен възходящ тренд е стратегическата подкрепа, предоставена от OKX за BRC-20 токени и Биткойн ординали. Тази подкрепа изигра ключова роля в капитализирането на плама около Биткойн ординалите, тема, която генерира значителен шум в индустрията през цялата година.

Възходът на Bitcoin Ordinals като виден играч в NFT пространството подчертава нарастващата тенденция на организации, които се стремят да се възползват от широко разпространения интерес и търсене на този иновативен пазар. Тъй като секторът продължава да се развива, проактивната поддръжка на OKX за токени BRC-20 и Bitcoin Ordinals го позиционира като ключов играч в процъфтяващия NFT пейзаж.

Пазарна динамика и развиващи се тенденции

Динамиката на пазара на NFT претърпя промяна в парадигмата, като въвеждането на Биткойн ординали действа като катализатор за увеличено участие и търговски дейности. Този скок в интереса е очевиден не само в значителното покачване на ежедневните обеми на търговия, но и в общия пазарен обем, който скочи до близо 1 милиард долара през ноември.

Solana надминава Ethereum по обем на търговия

Потребителите показват повишено желание да участват в сделки с по-висока стойност, като средната стойност на NFT транзакциите е свидетел на забележителен скок от 114%. Тази промяна в поведението на потребителите предполага нарастващо доверие в пазара на NFT и нарастваща готовност за изследване и инвестиране в цифрови активи с по-голяма присъща стойност.

Доминирането на OKX NFT Marketplace

На фона на развиващия се пазар OKX NFT Marketplace демонстрира своето надмощие, като постоянно превъзхожда конкурентите си по отношение на ежедневния обем на търговия. Въпреки че обемът на търговия на платформата достигна впечатляващ връх от над $50 милиона, последните цифри сочат все още значителен обем от $35 милиона.

Този устойчив висок обем на търговия подчертава устойчивостта и способността на платформата да поддържа конкурентно предимство на динамичния пазар на NFT. Стратегическите инициативи на OKX, включително подкрепата на токени BRC-20 и Bitcoin Ordinals, несъмнено са допринесли за неговия успех в улавянето на значителен дял от екосистемата за търговия с NFT.

Биткойн ординали: Промяна на играта в NFT пространството

Появата на Bitcoin Ordinals се очерта като промяна на играта не само за OKX NFT Marketplace, но и за целия NFT пазар. Ръстът в обема на продажбите на Биткойн до 367 милиона долара за една седмица подчертава безпрецедентното търсене и популярност на NFT, изградени в мрежата на Биткойн.

Това развитие позиционира Bitcoin Ordinals като лидер в индустрията, привличайки широко внимание и предизвиквайки подновен интерес към по-широкия NFT пазар. Тъй като организациите се стремят да се възползват от манията по Биткойн ординалите, стратегическата подкрепа на OKX се оказа инструментална за оползотворяване на пълния потенциал на тази тенденция.

Перспективи за пазара на NFT

Впечатляващият растеж, наблюдаван на пазара на NFT, воден от фактори като нарастването на Биткойн ординалите, стратегическата подкрепа от ключови играчи като OKX и повишеното доверие на потребителите, задава положителен тон за бъдещето. Устойчивостта на пазара и способността му да се адаптира към развиващите се тенденции показват устойчива възходяща траектория.

Докато вървим напред, ще бъде от решаващо значение да наблюдаваме как играчите в индустрията се ориентират в динамичния NFT пазар и да се възползват от възникващите възможности. Продължителната поддръжка на OKX за токени BRC-20 и Биткойн Ordinals позиционира платформата като важен фактор за влияние при оформянето на бъдещата траектория на пазара на NFT.

В заключение пазарът на NFT, тласнат от въвеждането на търговията с Биткойн ординали, преживява безпрецедентен растеж и интерес. Забележителният дневен обем на търговия на OKX NFT Marketplace от над $50 милиона и стратегическата поддръжка за BRC-20 токени и Биткойн Ordinals го позиционират като лидер в развиващия се пейзаж.

Тъй като NFT секторът продължава да се развива, участниците в индустрията и ентусиастите могат да очакват нови иновации, стратегически партньорства и разширяващ се пазар. Възходът на Bitcoin Ordinals служи като доказателство за трансформативния потенциал на цифровите активи, а проактивният подход на OKX затвърждава ролята му на ключов играч при оформянето на бъдещето на пазара на NFT.

Публикацията на Димитър Тодоров: "OKX NFT Marketplace с $50 милиона дневен обем на търговия" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!