Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Отключване на потенциала: Алткойн сезона може да настъпи по-рано от очакваното

Отключване на...
Отключване на потенциала: Алткойн сезона може да настъпи по-рано от...

Отключване на потенциала: Защо алткойн сезона може да настъпи по-рано, отколкото си мислите

В динамичната сфера на криптовалутата инвеститорите винаги са нащрек за следващия голям ход. Наскоро един туит от TradingShot предизвика дискусии сред ентусиастите, предполагайки, че очакваният алткойн сезон може да започне по-рано от очакваното. Тъй като Биткойн (BTCUSD) се движи около $63 966,27 към момента на писане, повишение с 1,74%, сцената изглежда готова за интригуващо развитие на пазара на алткойн.

Анализиране на тенденции: Разбиране на динамиката на алткойн

Анализът на TradingShot се задълбочава в сложната връзка между Биткойн и алтернативни криптовалути, често наричани „алткойни“. В исторически план алткойните са демонстрирали модел на достигане на дъното след Биткойн, доминиращият играч на пазара. Този ефект на забавяне е естествена последица от влиянието и пазарното лидерство на Биткойн. Следователно, алткойните са склонни да рали през периоди, когато Биткойн претърпява корекции или фази на консолидация.

Прозрения от циклите на халвинга: ключов показател

Един ключов показател, използван в анализа, са събитията за преполовяване на Биткойн. Чрез разделянето на времевата линия на Биткойн на фази преди и след преполовяване, анализаторите могат да разпознаят значителни пазарни движения. Традиционно, по време на фазата след преполовяване, алткойните претърпяха спад, често изобразяван като изхвърляне в зелената зона.

Отклонение от нормата: Разкриване на последните тенденции

Настоящата пазарна динамика обаче изглежда се противопоставя на конвенционалните очаквания. Противно на миналите цикли, изхвърлянето на алткойни след преполовяването започна още в края на декември 2023 г. Това отклонение от нормата може да се отдаде на очакването и последващото стартиране на борсово търгувани фондове (ETF) през януари 2024 г., сигнализирайки за промяна на парадигмата в пазарното поведение.

Очакване на алтернативния сезон: Поглед към бъдещето

Отключване на потенциала на алткойн: Ethena (ENA) и Tron (TRX)

Въпреки тези аномалии, има ясни индикации, че алткойните са готови за значителен възходящ тренд. Трябва да се отбележи, че алткойните са достигнали дъното на своя бичи мегафон модел, исторически наблюдаван по време на пазарни дъна. Това подравняване предполага голяма възможност за дългоочаквания алтернативен сезон, характеризиращ се с параболични ръстове на алткойните, който започва още следващата седмица.

Заключение: Време на преход в пазара на криптовалутите

В заключение, пазарът на криптовалута е на ръба на фаза на трансформация. Докато инвеститорите се подготвят за потенциални сътресения, прозренията от аналитични източници като TradingShot предоставят ценна прогноза за динамиката на пазара. С възможността за Alt Season, задаващ се на хоризонта, заинтересованите страни трябва да останат бдителни и адаптивни, за да се възползват от нововъзникващите възможности в непрекъснато развиващия се пазар на криптовалутите.

източник:

ALT SEASON може да започне още следващата седмица и ето защо. от TradingShot на TradingView.com

Чрез включването на ключови прозрения от анализа на TradingShot, инвеститорите могат да навигират на пазара на криптовалута с по-голяма увереност и далновидност. Тъй като пазарът продължава да се развива, информираността и адаптивността са от първостепенно значение за успеха в тази динамична екосистема.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Отключване на потенциала: Алткойн сезона може да настъпи по-рано от очакваното" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!