Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Отключване на потенциала на алткойн: Ethena (ENA) и Tron (TRX)

Отключване на...
Отключване на потенциала на алткойн: Ethena (ENA) и Tron (TRX)

Анализиране на потенциални движения на алткойн на фона на отдръпването на Биткойн

На пазара на криптовалута Биткойн (BTC) изглежда оказва натиск надолу, което води до по-широко отдръпване на пазара. Това движение на цените съответства на типичен модел на отдръпване, наблюдаван след историческото преполовяване на Биткойн, където спадът често предшества рали на криптовалутите. Въпреки преобладаващите негативни настроения, ние се задълбочаваме в потенциалните траектории на два алткойна, които биха могли да привлекат вниманието през следващата седмица.

Ще възкръсне ли Етина (ENA)?

Позициониран като синтетичен доларов протокол, Ethena (ENA) може да се похвали с подкрепата на пионери в индустрията като Артър Хейс, основателят на BitMEX, който преди това доведе WIF до своя връх. От създаването си Ethena остава фокусна точка на крипто пазара. Следващата седмица обаче вниманието може да се насочи към различен аспект: планирани събития за отключване на токени, потенциално водещи до повишена нестабилност на пазара на ENA.

По-специално, като се погледне циркулиращата доставка, токени на стойност приблизително $46 милиона, представляващи 3,76% от съществуващата ENA, трябва да бъдат отключени. На фона на слухове, напомнящи за минали проблемни проекти като Terra, реакцията на пазара към събитието за отключване на токени се превръща в тема на интерес.

Неотдавнашен доклад на CryptoQuant издава предупредителна бележка, като съветва притежателите на USDe да поддържат процент на задържане (частта от приходите, разпределени за резервния фонд) над 32% в перспектива за мечи пазар, за да смекчат рисковете, което поражда опасения сред инвеститорите.

От друга страна, текущата годишна процентна доходност от 67% (APY) от страна на Ethena привлече вниманието на инвеститорите, търсещи висока възвръщаемост, позиционирайки Ethena като фокусна точка. Този скок на интереса подхранва натиска за купуване, издигайки пазарната стойност на токена над 1 милиард долара.

Отключване на потенциала на алткойн: Анализ на крипто експерт

Към последната актуализация ENA се търгува на $0,840, отразявайки дневна печалба от 2%.

Трон (TRX)

В краткосрочен план Tron (TRX) продължава да проявява положителна динамика на търговията, отразявайки растежа, наблюдаван в различни показатели на блокчейна Tron през първите три месеца на 2024 г.

Например, количеството в обращение на USD Tether (USDT) на Tron надхвърли 50 милиарда долара през първото тримесечие на годината. Този крайъгълен камък има значително значение за участниците на пазара, тъй като потокът от стабилни монети обикновено играе решаваща роля във фиатните рампи и може потенциално да повлияе на цените в дългосрочен план.

Освен това Tron в момента поддържа лидерската си позиция в активните стейбълкойн адреси, което подчертава значението му в сектора.

Заключение

Докато оттеглянето на Биткойн доминира в текущите пазарни настроения, вниманието се измества към потенциалните възможности, представени от алткойни като Ethena (ENA) и Tron (TRX). С предстоящото събитие за отключване на токени на Ethena и забележителните постижения на Tron в циркулацията на стабилни монети, инвеститорите остават бдителни за потенциални движения на пазара през следващата седмица. Както винаги, разумните стратегии за управление на риска са препоръчителни, когато се ориентирате в нестабилния криптовалутен пазар.

Публикацията на Сребрин Петров: "Отключване на потенциала на алткойн: Ethena (ENA) и Tron (TRX)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Устойчивостта и р...
Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията

Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията На фона на значителна инерция и случайни спадове, Биткойн (BTC)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!