Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Отключване на токени: ключови събития на крипто пазара

Отключване на токени:...
Отключване на токени: ключови събития на крипто пазара

Отключване на токени: Ключови събития разтърсват крипто пазара с издания на MEME, DYDX, OP, PRIME, SUI, ENA, YGG и AGIX

Пазарът на криптовалути навлиза в динамична фаза, тъй като няколко проекта се подготвят да отключат своите токени през следващите дни, което потенциално ще повлияе на циркулиращите им доставки и пазарните цени. Събитията за отключване на токени са важни етапи, които често предизвикват колебания в цените на криптовалутите, генерирайки както вълнение, така и опасения сред инвеститорите. Тази седмица инвеститорите трябва да следят внимателно шест алткойни, готови за отключване на токени.

Отключване на токени с висока стойност: MEME, DYDX, OP

Едно забележително събитие за отключване на токени включва MEME, където над 5,31 милиарда токени, съставляващи 31,97% от циркулиращите доставки и оценени на 155,98 милиона долара, трябва да бъдат отключени на 3 май. Това събитие ще улесни разпространението на токени на различни заинтересовани страни, включително общността, съветници и инвеститори.

По подобен начин екосистемата dYdX се подготвя за дейност, тъй като 33,33 милиона DYDX токена, представляващи 10,72% от циркулиращите доставки и оценени на $73,33 милиона, са планирани да бъдат отключени на 1 май. Тези токени ще бъдат разпределени на основатели, служители, бъдещи служители и съветници. Освен това мрежата Optimism Ethereum Layer-2 (L2) ще стане свидетел на отключваща транзакция на 29 април, разпределяйки 24,16 милиона OP токена на стойност $58,47 милиона на основни участници и инвеститори.

Внимавайте за токени PRIME, SUI и ENA

Крипто календар за март: Ключови събития, оформящи пазарния пейзаж

В допълнение към тези събития, мрежата Echelon Prime и екосистемата Sui също са настроени да отключат своите токени. Echelon Prime ще пусне 1,66 милиона PRIME токена на стойност 30,03 милиона долара на 30 април, докато екосистемата Sui ще отключи SUI токени на стойност 4,88 милиона долара на същия ден. Очаквайки следващата седмица, Ethena ще привлече вниманието с отключването на ENA токени, оценени на $46,71 милиона.

Този уикенд събитията за отключване продължават с екосистемата Yield Guild Games, която отключи 16,69 милиона YGG токена на стойност $15,12 милиона на 27 април. По подобен начин SingularityNET ще отключи 8,84 милиона AGIX токена на 28 април. Очаква се тези събития да повлияят значително на общото циркулиращо предлагане на тези токени.

Въпреки че събитията за отключване на токени често се свързват със спадове на пазара, важно е да се отбележи, че не всяко отключване води до разпродажба. Понякога може да настъпят спадове на цените преди събитията за отключване. Следователно инвеститорите могат да се възползват от следенето на предстоящите дати за отключване на токени, за да вземат информирани решения относно своите инвестиции в крипто пазара.

Публикацията на Георги Шопов: "Отключване на токени: ключови събития на крипто пазара" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!