Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Пазарите започват с лека бича активност, докато Solana доминира

Пазарите започнаха днешната сесия със забележима възходяща активност, като глобалната пазарна капитализация регистрира 1,2% увеличение дневно, за да достигне общата граница до $1,19T към момента на публикуване. Индексът на страха и алчността също в момента е на 52, което показва неутрална позиция, според CoinMarketCap.

Биткойн анализ

Биткойн (BTC) все още се сблъсква с известна възходяща активност, тъй като активът се бори за пробив над $30K и сега се търгува на $29,4K, след като регистрира дневна печалба от 0,66%, тъй като седмичното понижение сега възлиза на 1,9%. Обемът на търговия с Биткойн се е повишил с 21% през същия период и в момента е 13 милиарда долара.

Лентите на Болинджър все още се движат близо една до друга, което показва, че волатилността на Биткойн в момента е ниска, но е на ръба на отклонение, което показва увеличение на волатилността. Индексът на относителната сила (RSI) обаче се движи под средното си ниво, показвайки борбата между бикове и мечки за господство на пазара.

BTC 1-дневна графика | Източник: Tradingview Ethereum анализ

Ethereum (ETH) също започна седмицата бавно, тъй като активът сега се намира на леки печалби от 0,9% в рамките на един ден от търговията, за да го отведе до $1870, тъй като обемът на търговия също се повиши с 28%, за да го отведе до $5,6 милиарда към момента на пресата време. Нивата на волатилност на ETH също са ниски, тъй като лентите на Болинджър остават относително близки.

Пазарите започват с лека бича активност, тъй като мейкърът доминира

Индикаторът RSI все още е под средното си ниво, което показва вероятна низходяща тенденция за Ethereum, тъй като мечките на актива продължават да настояват за господство на пазара. Индикаторът MACD също се движи надолу в отрицателния регион, показвайки усилията на мечките да доминират на пазарите.

ETH 1-дневна графика | Източник: Анализ на Tradingview Solana (SOL).

Solana също има хубав ден, тъй като активът се търгува с 6% над предишната си 24-часова цена и се търгува на $24,9 към момента на пресата. Въпреки печалбата, SOL все още е с 4,5% под последната си 24-часова цена. Обемът на търговия на Solana също се е увеличил с 99%, тъй като активността върху актива се увеличава. Нивата на волатилност на Solana също са високи, тъй като лентите на Болинджър сега се движат на голямо разстояние една от друга. RSI също се движи под средната си стойност, тъй като биковете настояват за пресяване над него. Индикаторът MACD, който в момента е в червената зона, се доближава до изместване над средната линия, докато биковете настояват за доминация.

Compound също започна днешната сесия силно, тъй като активът сега се търгува на $71,39, 4% над предишната си 24-часова цена. Обемът на търговия на Compound обаче е намалял с 21% през същия период.

Нивата на волатилност на съединенията са високи, тъй като лентите на Болинджър се движат на голямо разстояние една от друга. Индикаторът RSI също е под средната си линия, тъй като биковете настояват за преминаване над линията, докато MACD също изглежда да се върне обратно към зелената зона.

Comp 1-дневна диаграма | Източник: TradingView Други анализи

Друг забележителен ръст в днешната сесия е Bounce Token (AUCTION), който се повиши със 126% в рамките на 24 часа от търговията, като сега се търгува на $13,6, докато Bitgert (BRISE) също се движи с 21% над предишната си 24-часова цена. Worldcoin (WLD) се продава със 7% под последната си 24-часова цена, след като отбеляза печалби в близкото минало на фона на стартирането си.

Публикацията на Наталия Иванова: "Пазарите започват с лека бича активност, докато Solana доминира" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!