Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Polkadot (DOT) е изправен пред мечи контрол, но на хоризонта се задава потенциално бичо рали

Polkadot (DOT) е...
Polkadot (DOT) е изправен пред мечи контрол, но на хоризонта се...

Мечките на Polkadot (DOT) контролират цената на токена, но потенциалът за рали на бика се очертава

През последните дни мечките поддържат контрол върху цената на Polkadot (DOT), което води до странично движение на стойността му. Това обаче може да е само повърхността на по-значителна промяна в пазарната динамика.

Потенциално бико рали на хоризонта

Последните данни предполагат голяма вероятност DOT да инициира възходящо рали. Въпреки незначителното движение през изминалата седмица, DOT отбеляза спад от 1,8% в стойността си през последните 24 часа, като в момента се търгува на $8,42 с пазарна капитализация над $12 милиарда, според CoinMarketCap.

Въпреки тези колебания, инвеститорите не трябва да губят надежда, тъй като на ценовата диаграма на DOT се появи бичи модел. По-специално, туит от FLASH, известен крипто анализатор, посочи, че цената на Polkadot е готова да излезе от бичи модел, който исторически предшества бичи ралита.

През февруари и ноември 2023 г. DOT показа възходящ импулс, след като проби над подобни модели. Ако историята се повтори, инвеститорите може скоро да станат свидетели на това, че цената на DOT отново ще достигне върховете си през март. Освен това Polkadot наскоро постигна крайъгълен камък по отношение на мрежовата активност, като общият брой на активните акаунти надхвърли 605 000, сигнализирайки за стабилно използване и приемане на мрежата.

Анализиране на показателите във веригата

Анализ на потенциално бичо рали на Cardano

Въпреки потенциала за бичи пробив, по-внимателният поглед върху показателите на DOT във веригата поражда някои опасения. Анализът на данните на Santiment показва, че отвореният интерес на DOT остава относително висок. Обикновено нарастващият отворен интерес предполага продължаване на текущата ценова тенденция, която в този случай изглежда мечи.

Освен това процентът на финансиране на DOT също клони към низходяща перспектива. Като цяло, цената има тенденция да се движи обратно на процента на финансиране. Тъй като нивото на финансиране на DOT остава повишено, вероятността от по-нататъшни спадове в стойността на DOT изглежда правдоподобна.

Прозрения за технически анализ

Разглеждането на дневната графика на Polkadot дава допълнителна представа за потенциала за възходящ импулс. Докато индексът на относителната сила (RSI) на DOT показва мечи настроения, почивайки под неутралната марка, паричният поток на Chaikin (CMF) и индексът на паричния поток (MFI) представят контрастираща гледна точка. И двата индикатора показаха повишения през последните дни, подкрепяйки възможността DOT да пробие над бичия модел.

Заключение

Въпреки че настоящите пазарни условия може да изглеждат доминирани от мечки, основните данни предполагат потенциал за бичи обрат в цената на Polkadot. Инвеститорите трябва да останат бдителни и да вземат предвид както показателите във веригата, така и техническите индикатори, за да се ориентират ефективно в развиващия се пазар на пазарите на криптовалута.

Публикацията на Николай Кръстев: "Polkadot (DOT) е изправен пред мечи контрол, но на хоризонта се задава потенциално бичо рали" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Анализатор вижда ...
Анализатор вижда признаци на потенциално обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн

Пазарен ветеран сигнализира за възможно обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн Тъй като Биткойнът продължава възходящата си траектория от...

SEC подава послед...
SEC подава последен отговор в делото на Ripple, сигнализирайки за ключова фаза в съдебната битка

Окончателният отговор на SEC в делото за Ripple сигнализира за ключов момент в съдебната битка Продължаващата правна сага между Комисията по...

Биткойн вижда важ...
Биткойн вижда важен сигнал за покупка

Биткойн вижда сериозен сигнал за покупка на фона на глобалното изместване на ликвидността Биткойн (BTCUSD) тихо задейства значителен сигнал...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!