Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза и анализ на цените на Avalanche (AVAX): $50 до февруари 2024 г.

Прогноза и анализ на...
Прогноза и анализ на цените на Avalanche (AVAX): $50 до февруари...

Анализ на цените на Avalanche (AVAX): защитава поддръжка от $30, очаква $50 до февруари 2024 г.

При скорошен обрат на събитията, Avalanche (AVAX) показа устойчивост, като защити нивото на подкрепа от $30 и обърна траекторията си нагоре. Краткосрочната корекция изглежда приключва, като купувачите работят активно за възстановяване на доверието на инвеститорите. Докато се задълбочаваме в ценовите прогнози за януари и февруари 2024 г., преобладават леко възходящи настроения, намекващи за потенциален скок до $50,00. Този анализ изследва техническите индикатори, скорошното поведение на пазара и перспективите за AVAX през следващите месеци.

Технически анализ:

Моделът на графиката на AVAX разкрива благоприятен пазар за бикове, със забележима сила в текущата тенденция. Монетата се търгува над 50-дневната и 200-дневната експоненциална подвижна средна (EMA), което показва възходяща тенденция. Неотдавнашният силен ход предполага засилване на хватката на биковете, проправяйки пътя за по-нататъшен възходящ потенциал.

Скорошно пазарно поведение:

От началото на януари AVAX се стреми да преодолее препятствието от $40,00. Въпреки първоначалната съпротива от страна на продавачите, цената намери подкрепа близо до EMA, сигнализирайки за устойчивост сред купувачите. Последвалото краткосрочно отскачане показва подновени усилия на купувачите да предизвикат нивото на съпротива, подготвяйки сцената за потенциален пробив.

Към последната актуализация AVAX се търгува на $39,06, като има леко еднодневно понижение от -0,59%. Съотношението обем към пазарна капитализация през последните 24 часа е 0,0786.

Перспективи за февруари 2024 г.:

Анализ на цените на Avalanche (AVAX) и Dogecoin (DOGE).

Текущата инерция предполага, че AVAX е точно на радара на купувача, с нови участници, които навлизат на пазара, за да установят нови дълги позиции. Ако възходящата тенденция се запази и тласне цената над $40,00, значителен скок от 10% до 14% става правдоподобен.

Освен това, поддържането на ценово ниво над $40,00 значително увеличава вероятността AVAX да достигне границата от $50,00. Инвеститорите се съветват да наблюдават нивото на подкрепа от $30,00, тъй като монетата остава благоприятна дългосрочна инвестиция, докато това ниво се задържи.

Историческо представяне и бъдеща перспектива:

Отразявайки представянето на AVAX през 2023 г., монетата осигури номинална възвръщаемост за инвеститорите. Текущата фаза на натрупване от инвеститори на по-ниска цена показва оптимизъм за потенциален пробив. Анализът предполага, че ако се случи очакваният пробив от $40,00, това може да предизвика следващата фаза на възходящо рали.

Инвеститорите се насърчават да обмислят възходящи позиции в AVAX, очаквайки участие в предстояща възходяща серия. Историческото представяне и текущата пазарна динамика са в съответствие, за да представят AVAX като обещаваща дългосрочна инвестиция.

В заключение, възходящото настроение около Avalanche (AVAX) за следващите месеци е очевидно. Потенциален пробив при $40,00 може да подхрани значително рали, правейки AVAX привлекателна перспектива за инвеститорите. Анализът подчертава, че AVAX в момента се търгува на изгодна ценова точка, подкрепяща неговата жизнеспособност за дългосрочни инвестиции.

Технически нива:

  • Нива на съпротива: $43,49 и $49,95
  • Нива на поддръжка: $30,99 и $24,29

Отказ от отговорност: Възгледите и мненията, изразени в тази статия, са само за информационни цели и не представляват финансов или инвестиционен съвет. Инвестирането или търговията с крипто активи носи присъщи рискове и хората трябва да бъдат внимателни и да проведат собствено проучване, преди да вземат финансови решения.

Публикацията на Тодор Цонев: "Прогноза и анализ на цените на Avalanche (AVAX): $50 до февруари 2024 г." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Ripple (XRP): Пра...
Ripple (XRP): Правната битка със SEC и анализ на цените

Ripple (XRP) е изправен пред гнева на SEC по време на правна битка: Анализ на цените и пазарни тенденции Продължаващият правен спор между...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!