Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Avalanche (AVAX) с нов годишен връх – прогноза за цената

Avalanche (AVAX) с нов...
Avalanche (AVAX) с нов годишен връх – прогноза за цената

Avalanche (AVAX) скочи до нови годишни върхове, цели $30: Технически анализ и прогнози за цените

Цената на Avalanche (AVAX) претърпя бърз скок изкачване от началото на октомври, достигайки впечатляващите $26,96 днес. Този скок позиционира AVAX над значителна дългосрочна хоризонтална зона на съпротива, което подтиква дискусии относно устойчивостта на неговия възходящ импулс. Докато техническите анализатори разглеждат графиките и пазарните индикатори, възниква въпросът: Може ли AVAX да запази изкачването си и може ли $30 да бъде следващият крайъгълен камък?

Разбивка на техническия анализ:

  1. Впечатляващ ценови скок и резистентност:
    • Седмичната времева рамка на AVAX разкрива бързо 200% увеличение на цената от октомври, кулминирайки в нов годишен връх от 26,96 долара. Трябва да се отбележи, че AVAX успешно проби от две ключови низходящи линии на тренд на съпротива – първата, установена от август 2022 г., и втората от най-високата си стойност за всички времена.
  2. Индикатор за индекс на относителна сила (RSI):
    • Търговците използват RSI като индикатор за импулс, за да оценят условията на свръхпокупка или свръхпродажба. Седмичният RSI за AVAX се покачва и в момента е над 50, което показва, че биковете поддържат предимство. Предишни случаи на навлизане на RSI в територията на свръхкупуване доведоха до най-високи цени за всички времена, засилвайки възходящото настроение.

Гледни точки и прогнози на анализатора:

  1. Възходящи възгледи сред анализаторите:
    • Анализаторите и търговците на X изразиха възходящи изгледи за AVAX. Shuarix, преди пробива, прогнозира изкачването на AVAX над нивото от $22, цитирайки последните тенденции в обема. Degen Hardy очаква движение към $26, докато Javon Marks е най-оптимистично настроен, очаквайки AVAX да достигне рекордния си връх и да достигне $120.
  2. Теория на вълната на Елиът и ежедневен RSI:
    • Техническите анализатори, използващи теорията на вълната на Елиът, предполагат, че AVAX е в петата и последна вълна на своето възходящо движение от октомври. Дневният RSI поддържа този възходящ брой, тъй като се увеличава, над 50, и е избухнал от низходящата линия на тенденция на дивергенция – всички индикатори за възходяща тенденция.

Ценови прогнози и цели:

  1. $30 като следваща потенциална спирка:
    • Изграждане на вълната на Елиът теория, следващата вероятна цел за AVAX е $44, ако текущият възходящ тренд продължи. Тази цел представлява 0,618 пъти дължината на вълни едно и три, взети заедно, което изисква 70% увеличение на цената. Ако вълна пет се разшири още повече, AVAX може да достигне $58, отразявайки дължината на вълни едно и три взети заедно.
  2. Ключова подкрепа и рискови фактори:
    • Докато възходящата перспектива преобладава, затваряне под хоризонталната зона на подкрепа от $22 може да обезсили текущия брой. При такъв сценарий спад от 40% до следващата подкрепа при $16 става вероятен резултат.

Прогноза за Avalanche: AVAX нараства с над 460% за 90 дни?

Avalanche ( AVAX) привлече вниманието на крипто общността с впечатляващия си скок до нови годишни върхове. Тъй като техническият анализ и прогнозите за цените се съгласуват в един възходящ разказ, марката от $30 се очертава като потенциална следваща цел. Въпреки това, предпазливите съображения за нивата на подкрепа и потенциалните рискове са от решаващо значение за цялостното разбиране на текущата динамика на цените на AVAX. Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, пътуването на AVAX остава интригуващ аспект за наблюдение както за търговци, така и за ентусиасти.

Публикацията на Сребрин Петров: "Avalanche (AVAX) с нов годишен връх – прогноза за цената" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Устойчивостта и р...
Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията

Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията На фона на значителна инерция и случайни спадове, Биткойн (BTC)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!