Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Прогноза за Binance Coin (BNB): потенциален низходящ тренд

Прогноза за Binance...
Прогноза за Binance Coin (BNB): потенциален низходящ тренд

Binance Coin (BNB) е изправен пред потенциален низходящ тренд на фона на техническите индикатори

Биткойн анализатор предупреждава за потенциален низходящ тренд през август

След като претърпя значителен спад на цената на 2 януари, Binance Coin (BNB) успя да се възстанови до $322. Последните пазарни данни обаче показват потенциално предизвикателство за ценовата стабилност на БНБ със загуба от 4,34% през последните 24 часа. Техническият анализ предполага, че BNB може да е изложена на риск да загуби контрола си върху региона от $300.

Технически анализ:

  • Движение на цените: Въпреки възстановяването до $322, BNB е изправена пред загуба от 4,34% през последните 24 часа, което предизвиква опасения относно задържането й в региона от $300.
  • Разминаване на RSI: Индексът на относителната сила (RSI) на 4-часовата диаграма BNB/USD формира отрицателна дивергенция, сигнализирайки за слаб импулс в ценовото действие. Отрицателната дивергенция показва, че без засилени позиции на купувача движението на монетата може да е в полза на мечките.

Потенциални сценарии:

  • Мечи сценарий: Ако силата на купувачите не се засили, BNB може да падне под $300. Отрицателната дивергенция на RSI предполага потенциална низходяща тенденция.
  • Възходящ сценарий: Възможен е отскок, ако натискът от купуване се засили и биковете успешно защитят подкрепата от $300. Това може да доведе до преобръщане на режийната съпротива от $320.
  • Индикатор за натрупване/разпределение (A/D): Индикаторът A/D показва признаци на забавяне, намеквайки за потенциален невалиден възходящ тренд. БНБ може да търгува между $300 и $305, ако тази тенденция продължи.

Мнение на анализатора – Altcoin Sherpa:

  • Дългосрочни печалби: Анализаторът Altcoin Sherpa вижда потенциал за BNB да постигне солидни печалби до края на 2024 г. Макар да признава текущата нестабилна структура, Altcoin Sherpa подчертава решаващата роля на Binance Launchpad в представянето на BNB.
  • Binance Launchpad: Altcoin Sherpa подчертава, че Binance Launchpad, улеснявайки залагането на крипто активи и печеленето на нови, ще допринесе значително за растежа на BNB. Скорошни проекти като Injective (INJ) и Fusionist (ACE) са примери, с очаквания за повече стартирания през 2024 г.

Краткосрочни предизвикателства и анализ на EMA:

  • Индикатори за консолидация: Краткосрочните предизвикателства са посочени от анализа на експоненциалната подвижна средна (EMA). 9-дневната EMA и 20-дневната EMA са в непосредствена близост, което предполага възможна консолидация за BNB.
  • Забавен възходящ потенциал: Графиката показва, че BNB може да продължи да търгува над $300, но се очаква забавяне при преобръщане на съпротивата от $320.

БНБ е изправен пред деликатен баланс, тъй като техническите индикатори предполагат потенциални недостатъци в краткосрочен план. Отрицателната дивергенция на RSI и индикациите от индикатора A/D поставят предизвикателства. Анализаторът Altcoin Sherpa вижда по-добра дългосрочна перспектива, особено движена от Binance Launchpad, докато краткосрочната консолидация може да повлияе на незабавните движения на цените на BNB. Инвеститорите остават внимателни към ключови нива и развития за вземане на информирани решения.


Свързани новини

Още новини с автор : Николай Кръстев

Топ крипто новини

Отключване на път...
Отключване на пътя на Shiba Inu до $0,01: Изгаряне на токени, растеж на екосистемата и катализатори на Бул Рън

Отключване на пътя към $0,01: Три ключови фактора за успеха на Shiba Inu Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) отдавна очакваха момента, в който...

Dogecoin (DOGE) с...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително...

Кросът на EMA на ...
Кросът на EMA на Dogecoin предизвиква волатилност: Cardano наближава ниво, разкрити са моделите на растеж на Solana

Техническите кръстосани сигнали на Dogecoin сигнализират за предстояща потенциална волатилност Докато ентусиастите на Dogecoin с нетърпение...

Прогноза за битко...
Прогноза за биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Въртележката на биткойн: Очакване на волатилност и потенциално възстановяване преди халвинга, на фона на различни прогнози и развиваща се...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове